Swi.Stak-Pump it up FULL

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Swi.Stak-Pump it up FULL

Post autor: de-sonic »

Siem
Dziś skończyłem ten kawałek
I od razu wrzucam do ocenki

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/23979347/file.html
Pozdrawiam
Gimbus
Specjalista

Re: Swi.Stak-Pump it up FULL

Post autor: Gimbus »

Crash na początku fajny , stopa ujdzie , na cholere ty odrazu dajesz haty z clapami ?potem snary sie powtarzają chujowe to ale niech bedzie , moog fajny , vocal tez chociaz troche niewpasowany , bass lepszy mógł być , sequence fajny , lead ciekawy , melo takie sobie , ogolnie daje temu wąłkowi takie 5,7/10
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Jaka dokladna ocena xD 5.7 ;p thx ;p
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Hyper jak zwykle trochę przesadza z tymi srogimi ocenami, trzeba Mieć po prostu do tego podejście :p
Hyper pisze:Na cholere ty odrazu dajesz haty z clapami?
A co, chciałbyś, żeby najpierw było minutowe zaczęcie Kick-Kick, Kick-Clap-Kick-Clap, Kick-Cymbal-Clap-Cymbal? Zanudziłoby to... Poza tym kolega takie rozwiązanie wybrał, jemu to pasuje ;)

Co do ocenki: Słyszałem demko tego, oceniałem przecież :) Kick nawet dobrze nagłośniony, dobrze, że trochę tupie, no ale podbiłbym Go jeszcze, na tyle, żeby bił mocno, ale nie robił przesterów :) Clap Mi się średnio podoba, Hi-Haty są niezłe :) Bassik ładnie wchodzi z Filtra, ma ciekawą barwę, Snare'y lekko za głośno, ściszyłbym je, ich barwa hmm.. Ujdzie, pomyślałbym nad ich innym ułożeniem w poszczególnych taktach, żeby za często się nie powtarzały :) Fajny wokal w przejściu, Fill też całkiem ciekawy, choć te przejścia mogłyby być lepsze. Znów Mnie irytuje brak Crashy w niektórych momentach, powinny być, ale ich nie ma. Bassik - gdyby było lepiej nastawione EQ na Nim, na pewno byłby lepszy, bo znam tego Bassa dość dobrze :) Cut Vocal dość dobry. Boczne Melo mało urozmaicone, przydałby się jakiś Arp :) Przejścia kurcze nie za dobre, są suche czasem :( Główny Lead średniawy, Melo też jakoś nie porywa, choć nie jest złe, może się nawet podobać :) Ładnie współgra Melo + BassLine. Ogólnie całkiem poprawnie, nawet daje to radę, ale Ja bym jeszcze nad tym popracował :) Na razie dałbym hmm.. 7 z minusem na 10 :) Bo wiesz o co chodzi, dźwięki są nawet nawet (choć niektóre do podrasowania, poprawienia, wywalenia), Melodycznie troszkę leży, ale da się posłuchać :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ