Technotec - Watching (ClubDjs RmX) !

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Technotec - Watching (ClubDjs RmX) !

Post autor: dJtJay »

Witam.Kilka poprawek w mix'ie jakoś będzie.Zapraszam do odsłuchu ;) .Pozdro

Kod: Zaznacz cały

http://www13.zippyshare.com/v/22239752/file.html
P.S Proponuje odsłuch z dysku ze względu na słabą jakość zippyshare ;) .
Moudy

Re: Technotec - Watching (ClubDjs RmX) !

Post autor: Moudy »

Monotonia to raz a ten lead troche przy końcu źle ustawiony
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No więc, ogólnie nutka fajna, troche monotonne ale da sie oczywiscie słuchać. Clap troche mi nie pasi bo jak dla mnie jest bardziej handsupowy ;)

Ogólnie tak jak mówilem nuta fajna, powodzenia w produkcji kolejnych ;)

Pozdro!
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

ElectroMoudy pisze:Monotonia to raz a ten lead troche przy końcu źle ustawiony
Nie żartuj...Chyba mówisz o swoich ostatnich "flakach".
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Sami jesteście monotonia ;D W tym stylu muzyki nie ma jakiś wielkich innowacji. Nutka jest świetna. Przejścia mnie wzięły totalnie. Wokal czasami tylko jakby nie w tempo. Kick zaje z basem gra. Lead niezły, pasuje do klimatu. Nutka w sam raz na klubowe parkiety.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Dj Pablo$ pisze:Sami jesteście monotonia ;D
Strzał w 10tkę xD !.
Nareszczie jakiś znawca się wypowiedział ;) .Faktycznie,tak jak mówisz Pablo vocal gra z boku, a nie w tempo :/.Nie chciał się ładnie wpasować to zostawiłem ale do wersj "finalnej" napewno to poprawie.Cieszę się że Ci się podoba i pozdrawiam !
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Spoko :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Boom całkiem ciekawy, Wokal odliczania jest trochę Spitchowany, ale nawet ciekawie to wyszło w praniu. Początek jednak troszkę bym urozmaicił ;) Wokal Damski Mi za bardzo nie podszedł, ale to już zależy tylko i wyłącznie od gustu - jednemu się spodoba, drugiemu nie. Brzmiena Leadowe poprawiłbym, z uwagi na ich małą soczystość, że się tak wyrażę, pozwól Leadowi żyć :D Te są trochę niemrawe, dałbym lepsze. Bassik może zostać, BassLine i to Melo są całkiem całkiem, coś w stylu DJ Cargo powiedziałbym. Kick mało tupie jak dla Mnie, podbiłbym Go. Perki mało słychać, nie wiem za bardzo czemu, przydałaby się wyraźniejsza. Potem troszkę faktycznie nudnawo się robi, z powodu powtarzającego się Melo, nie ma żadnych gwałtownych zmian, wszystko leci w miarę przewidywalnie, liniowo, standardowo.. Ale ogólnie każdy Ma Swój gust - jak dla Mnie, da się przełknąć, ale nie wzbudziło u Mnie uznania ;) Poprzednie utworki były chyba lepsze :p No ale cóż, to tylko Moja sugestia, zachęcam do dalszej pracy :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Już myślałem,że się Krzychu obraziłeś ;P.Ale:
DJ Krzyk pisze:...że się tak wyrażę, pozwól Leadowi żyć :D
Po raz kolejny powtórze,że to nie Hands Up... ;) .Jest to 1 mój utwór takiego gatunku.Barwa lead'a jest powiedzy "dobra"...Chociaż soczystości ciutkę faktycznie brakuje ;) .
DJ Krzyk pisze:coś w stylu DJ Cargo
Hmn,Dj Cargo...Podajże jego ostatnie 2 produkcje zaliczały się do Electro-House'u..I jakoś nie widzę podobieństwa ;P.
DJ Krzyk pisze:Ale ogólnie każdy Ma Swój gust - jak dla Mnie, da się przełknąć, ale nie wzbudziło u Mnie uznania ;) Poprzednie utworki były chyba lepsze :p :)
Noi tu się w 100% zgodze ;) .Jeden woli rybki ,drugi akwarium ;P.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

dJtJay pisze:Ju&#380] Hehe tego zdania za bardzo nie rozumiem ;) Za co miałbym się obrażać? :)
dJtJay pisze:Po raz kolejny powt&#243] Tu Ciebie rozumiem - każdy Ma, że tak powiem "inne ucho" i Tobie na przykład może się tego typu Lead podobać, a Mnie nie :) I tyle - nie zaspokoisz wszystkich naraz, jednemu coś innego nie pasuje, drugiemu coś innego ;)
dJtJay pisze:Hmn,Dj Cargo...Podaj&#380] Chodzi Mi o tego starszego DJ'a Cargo :) Z tych starszych utworków.. On robił podobne Melo z BassLine'em, ale tytułu już nie pamiętam ;)

Dobra, koniec OffTopu :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

DJ Krzyk pisze:Hehe tego zdania za bardzo nie rozumiem ;) Za co miałbym się obrażać? :)
Nie no...żarcik ;p .Poporstu nie pisałeś nic ;) ...
DJ Krzyk pisze: Tu Ciebie rozumiem - każdy Ma, że tak powiem "inne ucho" i Tobie na przykład może się tego typu Lead podobać, a Mnie nie :) I tyle - nie zaspokoisz wszystkich naraz, jednemu coś innego nie pasuje, drugiemu coś innego ;)
I tu ja się zgadzam...tyle ,że ja uważam że ktoś specajlizujący się np. w Hands Up'ie średnio może specjalizować sie w bardziej szczegółowych zagadnieniach innego gatunku,oczywiście jeśli chodzi o jego budowę...
No i przede wszystkim nie mam zamiaru nikogo zaspokajać oprócz siebie ;P.
DJ Krzyk pisze: Chodzi Mi o tego starszego DJ'a Cargo :) Z tych starszych utworków.. On robił podobne Melo z BassLine'em, ale tytułu już nie pamiętam ;)
Jeśli chodzi Ci o starszego Dj Cargo to napewno jego reprezentacyjnym utworkiem będzie Check It Out ;) .Lead owszem,troszeczkę zbliżony ale układ lini basowej pod żadnym względem nie podobny ;P.Chyba,że barwa ;) .

Dobra teraz koniec Offtopa ;P.

Dzięki za komentarz i pozdro ;)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Mi sie walek podoba,najpierw przesluchalem odtwarzaczem zippy a teraz smiga na moim 7.1 po sciagnieciu,podloga dudni paputki sie trzesa,jest git.Jest 'jakis',dobra melodia moze smigac w calym walku i ja tu monotonii nie odczuwam,takze pozdro tak 3mac.
Awatar użytkownika
!Gt!2B1!
Nowicjusz

Post autor: !Gt!2B1! »

kick z bassem tak mi wychyla membrane w skrzyni ze w pale sie nie miesci (moge nagrac filma :) nie no podoba mi sie fajnie zmontowane wokal popraw i mysle ze bedzie dobrze troche wiecej rev crashu wstaw bedzie lepiej sie laczylo z wejsciami w leada lub voka ale daje 9/10 :) pozdrawiam
ODPOWIEDZ