The big show full

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

The big show full

Post autor: SpecialBeatz »

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/62969216/file.html
witam :) full mojego kawalka.tylko fl ,mi sie zepsol i nie moglem poprawic paru bledow.ale ocencie :)
DJ Krzyk

Re: The big show full

Post autor: DJ Krzyk »

Więc: Przejście na Samym początku całkiem ciekawe, potem wchodzi dobry Breakbeat, powiedziałem Ci już, że te Disortion Kicki powinny mieć na Sobie Reeverba/Delaya. Samo wejście jednak nie jest złe, może nawet się podobać. Już w motywie z Bassem, Kick jest bardzo mulny, czasem znika w tle, powinieneś Go podbić i nagłośnić. Mix i Master są bardzo liche, oczywiście biorę pod uwagę to, że FL Ci się zepsuł, więc gdy Ci się naprawi, to radzę ostro popracować nad Mixem i Mastrem. Perkusja na ogół jednak może być. Bass Mi się bardzo przejadł, niezbyt lubię tego Bassa, choć Sam kiedyś Go używałem. Melo główne ładnie wykomponowane, choć główny Lead gra trochę za głośno. Czemu między 1:44 a 1:45 jest cisza, pustka? Tam mówiłeś coś chyba o Demku pewnego programu, ale kiepsko ta pustka brzmi. Słychać miejscami jeszcze parę takich pustych przerw w utworku, powinieneś to zlikwidować. Ogólnie nutka jako całość nie brzmi źle, trochę schematycznie, ale dobrze ułożony utworek. Technicznie niestety nutka leży - Mix i Master słabe strasznie.. Na minus idą również wspomniane wyżej ucięcia.. Brzmienia są na ogół dosyć dobre, poprawiłbym tylko Bassa i Kicka, może dopracowałbym troszkę jeszcze Leada, ale to już wedle gustu.

Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ