A więc: Przydałby się może jakiś cichy Downlifter na wejściu, ale to już nie ode Mnie zależy. Kick jest dosyć dobrze podbity i nagłośniony, Loop też całkiem Mi się podoba, trochę te boczne Synthowe brzmienia Mi nie przypasowały, ale to już chyba zależy od danego gustu. Ciekawy męski wokal w przejściu. Bassik całkiem ciekawy, ale trochę ginie w tle, podgłośniłbym Go. W tymże motywie z Bassem wywaliłbym tego Syntha pobocznego, Moim zdaniem średnio tam pasuje. Dosyć ciekawe Downliftery i Upliftery tutaj dałeś. W dalszej części słyszę ciekawą Sekwencję Padową, przejścia niczym nowym Mnie nie zaskakują, ale są na ogół poprawne. Piszczałka mogłaby być Pitchowana trochę, tak jakoś tutaj zwyczajnie brzmi, Melo dosyć proste, wydaje Mi się, że fałszuje trochę z Bassem. Nad Mixem trochę bym popracował. Potem dałbym jakieś inne motywy, pokombinowałbym bardziej nad tą nutką, żeby nie robiło się monotonnie i nudno. Ogólnie nie specjalizuję się w tego typu muzyce, więc Mnie to zbytnio nie pociąga, choć na ogół technicznie jest dosyć poprawnie. No cóż, nie jest źle, powodzenia w dalszej produkcji życzę
Pozdrawiam