urbaan s0und - Darkside of Hardstyle ( promo )

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Paradoxx

urbaan s0und - Darkside of Hardstyle ( promo )

Post autor: Paradoxx »

Hej :)
Chcialbym zebyscie ocenili moj ostatni kawalek :

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=OqK5L1tjWMc
Komentarze i opinie mile widziane :D
MpDuDu

Re: urbaan s0und - Darkside of Hardstyle ( promo )

Post autor: MpDuDu »

Dlaczego podajesz linka z youtube? Nie szkoda Ci naszych uszu? :P Jak chcesz widzieć liczbę odwiedzin, to odsiebie.com ,a co do nutki:

bardzo ładnie, można by jedynie dać coś bardziej z nu-style na początek, by było jakieś intro, bo chaos się zrobił ;) zadziwiłeś mnie profesjonalnymi samplami, sam kręciłeś wszystkie dźwięki? nawet jeżeli nie, to i tak wyszło ci to świetnie.

Mastering zdaje się być OK, mix do poprawy intro. Do przodu!
DJ_Juz3k

Post autor: DJ_Juz3k »

no to wiec tak ci co mnie znaja na forum nappewno przyznaja ze to moj styl muzy xD potezne wejscie. Wiekszosc dzwikow znam xD no co moze jakims mega hitem nie bedzie w polsce no bo to nie jest komercja xD utworek zrobiony z glowa przez youtube ma slaba jakos czuc moc fajna melodia itd. wiec dla mnie 9 / 10
Paradoxx

Post autor: Paradoxx »

Sorry, ale jakos tak wyszlo ze YouTube :| Dzieki za uwagi bardzo mi sie przydadzą. Niedlugo wstawie edytowana wersję, według wskazówek.

Jeśli ktoś chce, to daje link do wrzuty ^D^ :

Kod: Zaznacz cały

http://www.wrzuta.pl/audio/1s2RJr7NmD/urbaan_s0und_-_darkside_of_hardstyle
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

nOOva zmień nick ;p bo już myślałem ze kobieta nam na forum tworzy :) np. nOOv ;p

A co do kawałka ;) To naprawdę fajny nuciak ;) niby nie słucham hardstyle ale ten kawałek mi się bardzo podoba ;) Nie będę dokładnie oceniał każdego sampla ale powiem Ci ze są dobrze dobrane. Po za niektórymi snare'ami... Ogólnie fajny kawałek ;)

Pozdrawiam :)
The Special One

Post autor: The Special One »

Na nudny wieczor jak ten sie przydalo ;) Dobry, klasyczny Hardstyle. W kazdym badz razie nie moje klimaty...dzis udzielil mi sie Sfaction ;) Jako nowicjusz dalbym wysoka ocene
ODPOWIEDZ