v1r00z feat. Arcanix & Kadii - In My Memories (Freewell Remix)[DEMO]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
obiadeq

v1r00z feat. Arcanix & Kadii - In My Memories (Freewell Remix)[DEMO]

Post autor: obiadeq »

Chcialbym abyscie ocenili moje demko jakie jest co mam poprawic i takie tam.Obecie w melodi glownej nie mam masteringu dobrego bo go wgl nie mam.Wiec prosze o uwagi i zalecenia.

Oto linki:

Kod: Zaznacz cały

http://www.space-nation.eu/?d=E57A64DA1

http://www13.zippyshare.com/v/91123639/file.html
Dalem na dwa jakby komus nie dzialal jeden link. Miłego slychania zycze.

http://www.freewell.mp3.wp.pl
[RIGHT]
By Dj Obiad / Freewell[/RIGHT]
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: v1r00z feat. Arcanix & Kadii - In My Memories (Freewell Remix)[DEMO]

Post autor: Mike »

heh :D ja wlasnie skonczylem rmx in my memories xD jak na poczatek to spoko idzie ale pracuj pracuj poczatek jak sie zaczyna dla mnie kicha ale to moje zdanie moglbys troszeczke inaczej to zaczac :D a takto to nie jest zle xD

pozdro ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Całkiem ciekawy ten Uplifter na początek, Loopy chyba słyszałem z Vengeance, wokal ładnie tam gdzieś Się przewija. Ładnie współgra Loop + Clap, tylko Clapa trochę bym ściszył. Kicka o wiele bardziej wybij, w ogóle Go nie czuć, a to dość spory minus. Dzwoneczki w miarę ładne :) Bassa też radziłbym trochę podgłośnić. Ogólnie Mix leci do poprawki, nad Masterem też bym popracował. Przejścia są w miarę. Potem ciekawy Breakbeat, dość znany, choć lekko przerobiony, Lead troszkę płaskawy jest, ale daje radę według Mnie. Melo - praktycznie nie przerobione, dodane parę klocków, lekkie rozbudowanie na tych samych tonacjach. Ogólnie hmm.. Co by tu powiedzieć - nie jest źle, mogło być gorzej, no ale jeszcze trzeba popracować, i to całkiem sporo, bowiem dużo do poprawki jest. Myślę, że z czasem będzie coraz lepiej, już nie jest źle oczywiście, no ale ćwicz ćwicz, nauka czyni mistrza :p

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

poczatek spoko,vokal znam fajny .podoba mi sie :) potem wchodza takie dzwoneczki nawet fajne,w 1;15s jak leci ten vokal dal bym tam bassline z tym breakbeatem,melo fajne,lead mi nie podeszedl za bardzo,bassu to wogole chyba nie slychac taki slaby jest. popracuj jeszcze nad tym :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

heh dobry pomysl tej mieszanki :D freelive z v1r00z :D no i ci powiem tak, te wszystkie remixy co slyszalem u innych to bylo kiepsko z vocal... jak u ciebie slychac to naprawde dobrze slychac ten vocal az milo posluchac ze go nie zepsules :) bell jest fajny podoba mi sie :) jeszcze dobrze motyw z tym leadem naprawde bardzo mi sie podoba :) podoba mi sie twoj remix jest chyba najlepszy z tych co slyszalem heh no tak sa male niedociagniecia ale mozna to wybaczyc :) oby tak dalej pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

sam to remixowalem ale mi jakos ten vocal szwnkowl i dalem sobie spokoj... tobie wyszlo to nizle ale tak to taka spokojna nutas. moim zdaniem potszebuje kopa bo tak to dziwnie brzmi
ODPOWIEDZ