::: vibrasphere - floating free (visua remix) <-- NAJLEPSZY REMIX TEGO KAWAŁKA!!! :::

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
sensejstg

::: vibrasphere - floating free (visua remix) <-- NAJLEPSZY REMIX TEGO KAWAŁKA!!! :::

Post autor: sensejstg »

Kawałek większości pewnie znany ale tego remixa na forum jeszcze raczej nei było. Moim zdaniem najlepszy remix owego kawałka (slyszalem wiele remixów) po prostu wymiata i przenosi w cudowny baśniowy świat (3:50 :D ) ;)

vibrasphere - floating free (visua remix)

Kod: Zaznacz cały

http://hostuje.net/file.php?id=3b717f107f84d3a0e8a3e771c9bad642
Pozdrawiam :)
dorian777

Re: ::: vibrasphere - floating free (visua remix) <-- NAJLEPSZY REMIX TEGO KAWAŁKA!!! :::

Post autor: dorian777 »

Pięęęęęęęęęęęękknyyyyyyyy po prostu pięękknnyy-wielkie dzieki za upl...
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Re: ::: vibrasphere - floating free (visua remix) <-- NAJLEPSZY REMIX TEGO KAWAŁKA!!! :::

Post autor: borys »

najlepszy to jest oryginal :D
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Najlepszy jest remix Kramy :D
sensejstg

Oryginał ani inne remixy się do tego nie umywają. Jeden z najlepszych psychodelicznych progressivów jakie słyszałem :) :D PRogressive ma ta swoja bajke jako gatunek.. Uwielbiam go za to ! :)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Stanley pisze:Najlepszy jest remix Kramy :D
I to jest mój człowiek na muzikum :D A kto go wrzucił na forum, no kto? :p
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

masak (Jestem Hardkorem) pisze:I to jest mój człowiek na muzikum :D A kto go wrzucił na forum, no kto? :p
W tej kwestii przynajmniej się zgadzamy :p..........byłbym zapomniał, Andrzej też jest nam bliski ;)
sensejstg

Nie rozumiecie co dobre...
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

sensejstg pisze:Nie rozumiecie co dobre...
To samo mógłbym powiedzieć o Tobie ;) Ja lubię to, ty lubisz tamto :) Każdy ma swój gust i nikogo nie zmusisz aby coś mu się spodobało. Tak przy okazji, to kawałek przez Ciebie wrzucony, wcale nie jest zły, powiem więcej jest dobry, ale remix Kramy podoba mi się troche bardziej :) / pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

No właśnie, Kubo, Marcin ma rację. To nie jest tak, że możesz uważać, iż masz lepszy gust od innych, bo słuchasz czego tam słuchasz ;) W moje to niech sobie każdy słucha co lubi, nic na siłę - jak go uszczęśliwia disco polo, to niech się przy tym bawi.
sensejstg

MI o to o czym mówicie wcale nie chodzi, źle mnie rozumiecie hehe ;) Nie mam nikogo zamiaru do niczego zmuszać ale pokazuje co moim zdaniem i wielu ludzi na tym świecie jest dobre i co nosi znamię dobrego transiwa :D A nóż, widelec ktoś wpadnie w rytm i zachłyśnie się tymi klimatami :)
ODPOWIEDZ