WARTO!!! Zobacz ten HIT!!!! Darius and Finlay - Do it all night (Dan Winter remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
alkor20
Użytkownik

WARTO!!! Zobacz ten HIT!!!! Darius and Finlay - Do it all night (Dan Winter remix)

Post autor: alkor20 »

Mam tu extra remix :)

Porsze Thanksy o komentarze.
jest to remix danego roku i jest według mnie jednym z najlepszych w tym roku!

Link:[code]http://www.zippyshare.com/v/44491805/file.html[/code]
DreamSound

Re: WARTO!!! Zobacz ten HIT!!!! Darius and Finlay - Do it all night (Dan Winter remix)

Post autor: DreamSound »

Po pierwsze to nie Techno
Po drugie jesteś niezłe popieprzony jeśli tak myślisz
Po trzecie thanks za szczyt twojej głupoty
LadyLili

Re: WARTO!!! Zobacz ten HIT!!!! Darius and Finlay - Do it all night (Dan Winter remix)

Post autor: LadyLili »

Głupie te forum , ludzie mają jakąś chorą obsesje nazywania wszystkiego technem co ma jakiś bit. Nie wspominając o osobie która tutaj pilnuje wpisów i je kasuje , w żaden sposób nie słucha osób które się znają na muzyce. Te forum jest żywym przykładem polskiej głupoty.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

LadyLili - No niestety niektorzy ludzie nie znaja sie na muzyce i nazywaja technem wszystko co popadnie :) Nie mozesz jednak obwiniac za to forum tylko poszczegolnych uzytkownikow bo forum nie ma nic do tego ;)
LadyLili

Jak widzę słuchasz Trance i jesteś moderatorem . To dlaczego nie skasujecie wpisów które są źle ocenione jeśli nie chce ci się sprawdzać w internecie czy jak kolwiek..
A propos znania się na muzyce.
Wystarczy poszukać posprawdzać a nie pakować wszystkiego do jednego worka . To jest szczyt lenistwa, głupoty i próżności. Na innych zagranicznych oraz paru innych polskich forach nie ma takiego problemu. Nawet na forach rosyjskich nie ma problemu z rozróżnianiem muzyki .
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

No masz racje :) Slucham muzyki trance i jestem moderatorem :) Jestem rowniez zarejestrowany na forach rosyjskich, amerykanskich, tureckich i innych zagranicznych i wiem ze tam w dziale techno jest prawidlowa muzyka umieszczana... Niestety techno nie jest moja dziedzina i szczerze przyznam ze prawie wcale nie zagladam do tego dzialu :) Ale nie musisz od razu zrazac sie do calego forum :)
LadyLili

Jak widzę słuchasz Trance i jesteś moderatorem . To dlaczego nie skasujecie wpisów które są źle ocenione jeśli nie chce ci się sprawdzać w internecie czy jak kolwiek..
Na poważnych forach jak źle umieścisz wpis to jest kasowany i w dodatku otrzymujesz informacje o twoim błędzie
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

LadyLili Powtarzasz się to po pierwsze, po drugie to nie moja wina, ze ludzie nie odróżniają HU od Techno prawda? Bo niestety ale najczęściej to dzieci w wieku 10 - 16 Lat uważają wszystko za Techno (Wiem bo sam kiedyś tak uważałem I nie zaprzeczysz mi, ze tak nie jest bo na pewno u Ciebie to tam samo wyglądało)Ale, przez jeden dział przekreślać całe forum? No chyba trochę nie tak co? Poza tym również jestem na wielu forach zarejestrowany i wiem jak to wygląda, ale w większości zajmują się tym ludzie starsi tak jak i wrzucaniem muzyki którzy się na tym znają. Poza tym osobiście wiem, ze dział Techno na forum pozostawia wiele do życzenia, lecz ja mowie otwarcie nie tykam się tego bo się nie znam za bardzo na muzyce techno.
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Teraz Jest W Dobrym Dziale :D Hands Up Club :|
Awatar użytkownika
ToaDJ
Użytkownik

Post autor: ToaDJ »

DZięki za spoko nutkę , oby więcej takich
Pozdrooo...;P
romeoxx

Post autor: romeoxx »

dla mnie srewdniawka w stylu Hands Up
ODPOWIEDZ