Wavespace & Endriu Van Break - Superstar 2009 (Dream Lover vs. Wavespace Remix) Demo

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
djatom
Użytkownik

Re: Wavespace & Endriu Van Break - Superstar 2009 (Dream Lover vs. Wavespace Remix) Demo

Post autor: djatom »

jak dla mnie to linia melodyczna tego pianka nie jest zła ale sam dźwiek tak nie bardzo mi przypadł do gustu ale to wasz wybór :) dalej już bardzo fajne lead super, bassik też bardzo dobry co do kick-a też ma swój klimat ale...(zawsze jest to ale.. :) ) jak by był mocniejszy to by nie było źle bo mi zabrakło skali ma eqalizerach przy niskich częstotliwościach żeby było go słychć :)
ale ogólnie to nic tylko czekać na fulla
napewno bedzie to bardzo dobra produkcja
pozdrawiam
Awatar użytkownika
adi1994
Użytkownik

Re: Wavespace & Endriu Van Break - Superstar 2009 (Dream Lover vs. Wavespace Remix) Demo

Post autor: adi1994 »

Bassline fajne,co do melodii z początku to trzeba ją odrazu wyciszyć jak wchodzi vox. W 34 sekundzie jak jest sam bass(chodż krótko bo na wyciszeniu)to wtedy vox jakoś się klei do samego bassu. A poza tym można by bardziej urozmaicić tom nutke. A le jeżeli to jest zrobione na takich vst jak sytrus to co się dziwić. Jest pomysł, ale brak zgrania i lepszych vst.

PS.Zapraszam do komentowania moich nutek :) .
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Dzięki wielkie za sporo szczerych (co najwazniejsze) ocen :) Niedługo będzie pełna wersja, co do tego Powera to nie wiem czy powinien być większy :) Pomyślimy :) Dziękuję jeszcze raz bardzo za komentarze :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ