A więc: Na początku dość niezły (i znany) Boom. Loopik całkiem dobry, aczkolwiek całe to wejście z Filtra Mi się lekko nie podoba - chodzi Mi o to, że jest dość suche brzmienie całej perki wtedy. Kick mógłby być lepiej podbity, bo trochę cienko Go słychać. Bassik Mi się lekko nie podoba, podobnego używał Hyper, jakoś tego typu Bassiki nie znajdują u Mnie uznania. Wokal dość dobrze wpasowany, faktycznie to zacięcie mogło ciut dłużej trwać. Ogólnie w niektórych momentach jest dość pusto, przydałoby się więcej dźwięków (choć oczywiście bez przesady), przejść prawie tutaj nie ma, jeśli już są, to niezbyt dobre. Potem wchodzi takie boczne Melo, tutaj Lead pod Niego Mi się zbytnio nie podoba, ale cóż, każdy Ma Swój gust, jednemu się może podobać, drugiemu nie

Główne Melo - nie wiem czy jest oryginalne, ale pachnie Mi właśnie Linią Melodyczną Hypera. Mix do poprawki, bo często coś się tam zlewa. Ten pierwszy Lead pod główne Melo jeszcze ujdzie w tłoku, drugi Mi nie podszedł praktycznie zupełnie. Dalej gra jednak o wiele lepszy Bassik (chodzi Mi o drugą część nutki z Melo) niż na początku. Ogólnie da się przesłuchać, ale błędy są i na Twoim miejscu postanowiłbym je zlikwidować. Poczekam na pełną wersję
Pozdrawiam