temat na imprezie - powiekszanie penisa

Rozmowy o wszystkim, pogawędki, dyskusje na różne tematy.
maxorman
Nowicjusz

temat na imprezie - powiekszanie penisa

Post autor: maxorman »

Temat na imprezie - tabletki na powiększanie penisa

Hejka.
Kilka miesięcy temu na imprezie u kolegi rozmowa zeszła na tematy intymne. Jeden z facetów opowiadał, że bierze tabletki na powiększenie członka i „zyskał prawie 4 cm”. Od tamtej pory nie mogę przestać o tym myśleć. Mam 31 lat, rozmiar w normie, ale zawsze chciałem mieć wyraźnie więcej bo kobiety z Tindera teraz są bardzo wymagające. Ćwiczenia robiłem systematycznie, pompka też – efekty słabe i nietrwałe – około 20 minut. Teraz szukam tabletek na powiększenie penisa, które działają stopniowo i dają trwały efekt. Nie interesują mnie jednorazowe „cuda na jedną noc”. Ktoś z Was ma sprawdzoną propozycję?. Na razie dużo czytałem różne blogi i fora na ten temat i z tego co pisza ludzie najlepiej wypadają tabletki maxorman. Jest masa forów głównie z USA o tych maxorman które też sprzedaja w polsce ale znalazłem też fajny blog pod tym adresem www.maxorman.com a właśnie interesuje mnie Najlepiej coś dostępnego w Polsce albo z dobrą, szybką wysyłką. Piszcie proszę szczerze – co brać, czego unikać, ile czasu trzeba czekać na pierwsze zauważalne zmiany. Zależy mi na doświadczeniach, napiszcie proszę.
ODPOWIEDZ