[01.09.08] - Dkaito Feat Joh - Name of Rose (Orchestral Edition) [NIESAMOWITE!]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

[01.09.08] - Dkaito Feat Joh - Name of Rose (Orchestral Edition) [NIESAMOWITE!]

Post autor: paauli_83 »

Śliczne...od momentu kiedy ten kawalek pobrałam zdazylam go tyle razy przesłuchać ze znam go na pamięć...
Orkiestra klasyczna...od spokojnych i bardzo wzniosłych brzmień..piano, wioloneczle i skrzypce...po perkusje i mocniejsze uderzenia które tworza w głowie słuchacza niesamowity "obraz" do niesamowitej delikatnej końcówki..dla mnie osobiscie kawalek zrobił niesamowite wrazenie...mozna wzlecieć, upaść, śmiać sie i płakać..morze zmysłów i uczuć...

Dkaito Feat Joh - Name of Rose (Orchestral Edition)

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=dmlutr8pfb
Pzdr. :)
Awatar użytkownika
fi'zi:k
Specjalista

Re: [01.09.08] - Dkaito Feat Joh - Name of Rose (Orchestral Edition) [NIESAMOWITE!]

Post autor: fi'zi:k »

ja cały relek od razu do kosza wywaliłem:p
Saddam Husein
Użytkownik

Re: [01.09.08] - Dkaito Feat Joh - Name of Rose (Orchestral Edition) [NIESAMOWITE!]

Post autor: Saddam Husein »

rzeczywiscie niesamowite ja bym powiedział ze jest nie do ogarniecia jak dla mnie pzdr i wielkie dzieki za wrzute chwała Ci za to :P
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Coś niesamowitego, przepiękne, ostatnio uwielbiam słuchać nutek w tym stylu, jeśli Wy także to zachęcam do przesluchania "jes-imagination__piano_vocal_ballad".
Pozdro
Pucek
Weteran

Post autor: Pucek »

Jestem pod dużym wrażeniem ile ten kawalek wyzwala emocji na człowieku.
Dosłownie cos pięknego niesamowitego Pauli chwała Ci za tą wrzutke!!!
Dosłownie brak mi słow :)
Pozdrawiam :*
Awatar użytkownika
scooter1112
Weteran

Post autor: scooter1112 »

wersja wrzucona przez Majkel bDG mi nie podeszła za to Orchestral Edition to coś nie samowitego, pięknego i nieziemskiego, ślicznie brzmią te wszystkie dźwięki ;) polecam te cudo :) dzieki Paauli
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Na prawdę świetny kawałek.. ;) Uwielbiam takie nutki,zresztą sama Paulino o tym wiesz.. ;p Polecam!!
Awatar użytkownika
Qbik
Użytkownik

Post autor: Qbik »

Kawałek rodem z rozpoczęcia igrzysk.. :D Jak się wam podoba to zachęcam do pobierania ścieżek dźwiękowych z filmów typu 300 spartan... Ale ten UTWÓR tutaj nie pasuje ;) :D

Pozdrówki...
pawsad

Post autor: pawsad »

jakoś mi te orkiestrowe granie nie podchodzi...
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

A ja Polecam całego relka, są jeszcze dwie wersje dokładnie Radio i Extended Edit które sa z vocalem dodatkowo, aczkolwiek ta wersja trafiła do mnie najbardziej... Goraco Polecam oczywiście, a Paulinie dziękuję za wrzucenie ;)

Pozdrawiam Ciepło :)
ODPOWIEDZ