[02.08.08] - TBA - TBA (Mondo Remix)
Re: [02.08.08] - TBA - TBA (Mondo Remix)
no niestety lub stety ale zgadzam sie z sniadypl z tym ze nutka jest slaba;P
pOzdrO
pOzdrO
-
marcinlubin
to chyba rzeczywiście nie znacie sie na muzyce... jeśli ta nutka jest słaba... według mnie nutka bardzo dobra... rytmiczne electro z dobry vocalem... w remixie mondo.. jeśli ta nutka jest slaba nie leciała by w takim klubie jak heaven... pozdro...
Nie jest tak źle :] tylko ten vocal jakby z komerchy jakieś 6/10 
zabawny z CIebie człek..marcinlubin pisze:to chyba rzeczywiście nie znacie sie na muzyce... jeśli ta nutka jest słaba... według mnie nutka bardzo dobra... rytmiczne electro z dobry vocalem... w remixie mondo.. jeśli ta nutka jest slaba nie leciała by w takim klubie jak heaven... pozdro...
jak mi sie nie podoba jakas nuta to znaczy ze nie znam sie na muzyce?
:-D wybacz magistrze inzynieze ze smialem tak wogole napisac
jakie ziomy
lol nuta zajebiaszcza-a jak chcecie dicho to na wesele albo do drewutni
Wiec wszystkich nieogarnietych zapraszam do dzialu disco polo :D :D
A nutka 9/10.... Mondo-Kozak-jak zwykle zajebisty rmx :) pzdr dla wszystkich znajacych sie choc troche w takim stylu :) :D
A nutka 9/10.... Mondo-Kozak-jak zwykle zajebisty rmx :) pzdr dla wszystkich znajacych sie choc troche w takim stylu :) :D
Może jest wyjebiaszcza ta nuta jak się słucha na jakimś "kasprzaku" blisko ucha.DjDamien pisze:jakie ziomylol nuta zajebiaszcza-a jak chcecie dicho to na wesele albo do drewutni
![]()
![]()
![]()
Wiec wszystkich nieogarnietych zapraszam do dzialu disco polo :D :D
ps.przesłuchałem raz jeszcze nuta może 3/10 ale vokal 0/10.
dokladnie tak jak DjDamien pokazal na swoim avatarkusniadypl pisze:Może jest wyjebiaszcza ta nuta jak się słucha na jakimś "kasprzaku" blisko ucha.
nuta jest denna nic ciekawego w niej nie ma moze posluchaj troche Klaasa..
typowy tekst niewyżytego or niedopieszczonego dzieciaka...PaWcIu8900 pisze: przepraszam za słownictwo jakie uzyje ale nie mam siły juz do tego idioty! chłopie czy cie stary szpadlem gasił, a stara wysrała do miski ze taki poje*any jestes? :o
rada dobra. ale nie wiem czy do dobrej osoby. (patrz kilka linijek niżej)PaWcIu8900 pisze: jak masz problem ze soba idz do jakegos psychiatry bezmózgu...
Co Cię obchodzi jego twarz?! Wygląd facet nie ma znaczenia! Więc ta odzywka nie jest na miejscu...PaWcIu8900 pisze:i mysle ze ty niemiał bys komu zapuscic takiego tekstu w budzie bo zaraz by cie oklepali za twoj ryj wygladajacy jak pozostalosci po murze berlinskim
to może do psychologa/psychiatry jak nie potrafisz opanować emocji ?PaWcIu8900 pisze: jeszcze raz przepraszam za to lecz juz nie wytrzymalem![]()
-
Adam Sz
To co tu wyczytałem aż zmusiło mnie do zalogowania się i napisania swojego komentarza
Jak czytałem posty usera PaWcIu8900 - po prostu aż mu się ma ochotę wygarnąć. Powiem tak - to prawda że kawałek nie jest jakiś super. Kiedyś słuchałem Mondo, ale jak poznałem muzykę Twockera, Machines Don't Care czy nawet Klaas'a całkowicie zmieniłem zdanie o tej grupie. Prawda jest taka że Mondo faktycznie robi muzykę komercyjną. I Pawciu - skoro nie umiesz zaakceptować tego że ktoś ma własne zdanie to coś jest z Tobą nie tak... Nie chciałem Ci dogryzać, ale (wzorując się na Twoim nicku) - tY tWiErDzIsZ żE sniadypl nIe ZnA sIę Na MuZyCe, A zAłOżĘ sIę Że TwOjA zNaJoMoŚć MuZyKi Electro/House ZaMyKa SiĘ w KrĘgU tAkIcH nAzWiSk JaK Mondo, Spencer & Hill, Klaas czy Waveshock. I muszę to szczerze przyznać że moim zdaniem to Ty nie znasz się na muzyce, a nie sniadypl... I w dodatku wygląda na to że masz kompleksy
(za twoj ryj wygladajacy jak pozostalosci po murze berlinskim) 
Aha, żeby nie było offtopica - ten kawałek to nie żadne TBA - TBA (Mondo Remix) tylko Rob Mayth - Heart To Heart (Mondo Remix)
Aha, żeby nie było offtopica - ten kawałek to nie żadne TBA - TBA (Mondo Remix) tylko Rob Mayth - Heart To Heart (Mondo Remix)
-
kiler1024
DISCO POLO? Eee watpie
mi sie tam podoba w pewnym momencie basik
mi sie tam podoba w pewnym momencie basik
-
celeste
Na mnie szału nie robi, trochę popowy ten refren, nie dla mnie.
zawsze rmx'y mondo mi się widziały, ale jak ma iść w tym kierunku to niech lepiej idzie, ale na emeryturę... 2/10