Wszystko fajnie aczkolwiek ten vocal a) Nie podszedł mi b) Wkurza trochę, zwłaszcza gdy melodia się zmienia a ten loop wchodzi z nią przez kilka czwórek.
Zippy zniszczył wysokie tony leada i hatów ale i tak jest dobrze.
RocketStyle pisze:Wszystko fajnie aczkolwiek ten vocal a) Nie podszedł mi b) Wkurza trochę, zwłaszcza gdy melodia się zmienia a ten loop wchodzi z nią przez kilka czwórek.
Zippy zniszczył wysokie tony leada i hatów ale i tak jest dobrze.
He co do zipp to mnie wkurza juz nad tym sie zastanawialem czy bd wrzucac tu produkcje ;|
hm.. ładnie się zaczynało.. ale brakuje powera tej nutce^^
gdy gra lead to bass niknie jakoś^^ przez co dynamiki brakuje.
od czasu do czasu jakiś delay może na Vocal ?? choć swoja drogą Vocal dobry
no i w sumie moty sie pozniej powtarza...
bardzo spokojna nutka w twoim wykonaniu
No kolego wpadłeś tyle Ci powiem.. nie ładnie przywłaszczać sobie czyiś projekt.. tak się składa, że słyszałem ten kawałek i miałem nawet projekt na kompie..(dla jasności projekt pewnego rosyjskiego producenta, a jeśli mnie pamięć nie myli to nazywa się ProgZone) nie potrafię sobie teraz przypomnieć nazwy utworu do którego podłożyłeś wokal i zmieniłeś delikatnie parę bajerów ale jak tylko będę miał chwile to poświęcę trochę czasu i pokaże tu wszystkim, że jesteś zwykłą kopiarą.. jeśli mi się uda to znajdę nawet projekt.
Nie ładnie, a już myślałem, że nowy utalentowany producent nam rośnie...
Dash BassHook pisze:No kolego wpadłeś tyle Ci powiem.. nie ładnie przywłaszczać sobie czyiś projekt.. tak się składa, że słyszałem ten kawałek i miałem nawet projekt na kompie..(dla jasności projekt pewnego rosyjskiego producenta, a jeśli mnie pamięć nie myli to nazywa się ProgZone) nie potrafię sobie teraz przypomnieć nazwy utworu do którego podłożyłeś wokal i zmieniłeś delikatnie parę bajerów ale jak tylko będę miał chwile to poświęcę trochę czasu i pokaże tu wszystkim, że jesteś zwykłą kopiarą.. jeśli mi się uda to znajdę nawet projekt.
No to nie ma co oceniac.
Pewnie chlopak siedzi na ruskiej stronie.. i sciaga projekty lekko je przerabiajac Dla dobra ludzkosci nie bede wymienial nazwy strony bo jest ona dosc popularna w falszywym gronie
Dash BassHook pisze:No kolego wpadłeś tyle Ci powiem.. nie ładnie przywłaszczać sobie czyiś projekt.. tak się składa, że słyszałem ten kawałek i miałem nawet projekt na kompie..(dla jasności projekt pewnego rosyjskiego producenta, a jeśli mnie pamięć nie myli to nazywa się ProgZone) nie potrafię sobie teraz przypomnieć nazwy utworu do którego podłożyłeś wokal i zmieniłeś delikatnie parę bajerów ale jak tylko będę miał chwile to poświęcę trochę czasu i pokaże tu wszystkim, że jesteś zwykłą kopiarą.. jeśli mi się uda to znajdę nawet projekt.
No to musze cie zdziwic PROJEKT jest z wspolpraca ProgZone... nie wiedziałem ze to naruszenie... a ze nie wpisałem ProgZone tylko Magic Melody to nie moja wina od dawan jest w Formacji... jezelii masz zastrzezenia pisz do niego ! czekam na odp.