Mix leży, kolego. Z jednej strony kick nawala jak w HU jakimś, z drugiej ten bass suchy i wyparty do przodu. W tle arpeg leci i ginie pod bassem całkowicie prawie. Wokal jakiś jest ale tak cicho, że nie wiem co tam się dzieje. Zippy zapewne zniekształca ale mimo wszystko słychać braki techniczne. Trenuj śmiało! : )
no zgodzę się z RocketStyle. Mix słaby i nuta już brzmi tak jak brzmi właśnie
Za głośno mi wali ten LEAD.. Bassik zaginał kompletnie.. kick napieprza, to fakt , CLAP nienajgorszy, typowo Dancowy , brakuje ładu w tej nucie. wszystko się dzieje nagle i bez dobrych przejsc / POPRACUJ NAD TECHNIKA
melo napewno nie twoje, miałem takie same skąś na dysku, nawet przerabiałem to melo (moje początki). mix faktycznie leży, bass'u nie słychać, kick mi nawet nie przeszkadza, hihaty do d**y, lead za głośno (zagłusza całą resztę)
3/10
wszyscy wytkneli juz co mieli, wiec ciezko cos dodac... ale fakt ze polifonie slychac...
bo bez urazy: umiejąc "z głowy" wykombinować takie ułożenie lead'a, nie potrafiłbyś jednocześnie chociażby delay'a odpowiedniego do niego dobrać?
progres musi przychodzic rownomiernie zarowno od technicznej strony jak i od muzycznej, tak ze trenuj