[05.08.08] Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Oliver Smith Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Paul Dazco
Nowicjusz

[05.08.08] Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Oliver Smith Remix)

Post autor: Paul Dazco »

wersja rip

Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Oliver Smith Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/9636635/file.html
coś mi sie popierniczyło z tematem posta, niech moderator sie tym zajmię :)

Poprawione
pzdr. paauli_83
Awatar użytkownika
danon21
Użytkownik

Re: [05.08.08] Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Oliver Smith Remix)

Post autor: danon21 »

Ciekawie, ciekawie, ale w oryginale - moim skromnym zdaniem - brzmi lepiej. Nie mniej utworek warty ściągnięcia.
Paul Dazco pisze:coś mi sie popierniczyło z tematem posta, niech moderator sie tym zajmię :)
Zawsze możesz użyć edycji posta. :P
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: [05.08.08] Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Oliver Smith Remix)

Post autor: paauli_83 »

Oczywiscie kawalek w Orginale jak najbardziej mi znany... :D W koncu to jesgo szukalam ok dwóch miesiecy..niesamowity klimat...śliczne melo i ohy i ahy...poprawnie to wyszło Olivierowi..jednak ja pozostaje przy Orginale i czekam na fulla - Polecam!

pzdr. :)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Noo więc tak, kawałek fajny ale brakuje mu tego czegoś co posiada Oryginał, tak jak wyżej pozostaje przy oryginale no i czekam na Full'a...

Pozdrawiam...
ODPOWIEDZ