[05.08.11] Shaun Baker-Push! (Futushimo Gentle Remix) [HU]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

[05.08.11] Shaun Baker-Push! (Futushimo Gentle Remix) [HU]

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Chciałbym Wam zaprezentowac zarys znanej Wam dobrze pioseneczki dobrego artysty :D bez efektów większych :P

Kod: Zaznacz cały

http://www38.zippyshare.com/v/57689259/file.html
:-D
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Re: [05.08.11] Shaun Baker-Push! (Futushimo Gentle Remix) [HU]

Post autor: Violet Rocket »

Nieee, tylko nie ten kawałek znowu, mam gorączkę jak słyszę tę melodię ; D Nie ma to jednak wpływu na to demo więc do rzeczy:

eee...no i mi zabrakło w sumie określeń. Podoba mi się start, bo brzmi tak całkiem ciekawie i liczyłem na odrobinę urozmaicenia melodii (przyznaj, że jednej z najbardziej rozpoznawalnych). Nie mniej zapowiada się dobrze, acz poczekaj lepiej na opinie kogoś, komu te tematy są o wiele bliższe.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Ten początek z tego plucka do mnie nie przemawia niestety... Jest tam strasznie pusto. Potem wchodzi do niego jakiś saw i snare. Zbyt prosto.

To jest demko, więc do techniki zbytnio się czepiać nie będę. Bo wszystko standardowo jest za głośno ;)

Po raz kolejny Ci powiem, ze lepiej jest wszystko wyciszyć o kilka stopni, niż ma tak uderzać mocno. Wiadomo, gatunek ten wymaga powera, ale na pewno go nie uzyskasz tym, że wszystko jest głośno ;)

Taka mała rada... spróbuj wszystko wyciszyć na paternach i potem podbić wszystko potem np. L2 od waves ;)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

a ja mam sentyment do tej nutki ;) Początek dośc ciekawy ;) ale nie uwazasz by te melo zmienic skoro ma to byc remix? : D bo to za wiele od org się nie różni.. ;)
może sprobuj wkoncu jakoś inaczej nute zrobić niz zawsze ;D
mam wraznie, że masz paczkę jakąś z samplami i ciagle ich, tych samych uzywasz ;>
Jak gra wszystko razem to kick lekko się gubi ;) ale to demko to wybacze.. popracuj nad tym bardziej ;) Te melo zmień ułożenie bo to taka podróbka z oryginału
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

Fajnie ze podjales sie remixu znanej nuty ale troche urozmaic lead,a jak bys dodal nieco wiecej arpu to bym tez byl rad za tym
ODPOWIEDZ