[06.07.08] - dJ Smolak - "More than a feeling Remix" HIT LATA 2008 !

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
jareksmolak
Nowicjusz

Re: [06.07.08] - dJ Smolak - "More than a feeling Remix" HIT LATA 2008 !

Post autor: jareksmolak »

ERPE5 ---> Powinniscie pisac ze to hicior i ze to od dzis wasza najlepsza piosenka i nie mozecie sie doczekac zebym wydal płyte ... HAHAHAH --- > ZARTUJE OCZYWISCIE

Rozumiem ze wam sie nie podoba mi tez nie az za bardzo ;) W koncu raptem 5 minut poswiecilem na to ... ( oprocz free your mind ktora stworzylem sam i normalnie z 1 godzine siedzialem).

Przyjmuje tez krytyke i gdyscie grzecznie napisali " uuu nie podoba nam sie " dali mi do zrozumienia ze tu wstawiacie tylko swoje 2 letnie wypociny to bym sie usunol w cien i wiecej was nie meczyl swoimi "cudownymi nutami" Pewnie nawet bym nie odpisal.

Ale jak ktos mi wyskakuje ze to jest "mega gówniane" albo shit no to sorry troche kultury tez potrafie byc hamski... A jeszcze jak Admin straszy banem za wypowiedz za ktora mnie nie moze zbanowac bo mysli ze zjadł wszystkie rozumy swiata... A na koniec zgrajka kolegów z forum dodaje komentarze ze tp gówno bez nawet sciagania a 14- letni DJ nazywa mnie (mam 21 lat) dzieckiem Neostrady no to ... Padam przed monitor ze smiechu...

Tak jak widzisz nie oczekiwalem super komentarzy ale nie spodziewalem sie az tak wielkiego hamstwa i nie konpetencji a najgorsze ze oni wszyscy naiwni mysla ze maja prawo byc hamscy dla kogos ale jak ktos jest hamski dla nich to dzieje im sie wielka krzywda...

Jako chyba jedyny tutaj zachowales sie fair i jako nieliczny potafisz zachowac dystans wobec rzecza jaka jest forum ( bo dla niektorych to chyba cale zycie ).

Zegnam i Pozdrawiam ;)

Do wszystkich ---> Jezeli moje komentarze kogos bardzo obrazily to sorry ale chociaz wiecie jak to jest jak wy tak komus robicie...
Patrick Dethnexe

Post autor: Patrick Dethnexe »

W koncu raptem 5 minut poswiecilem na to ... ( oprocz free your mind ktora stworzylem sam i normalnie z 1 godzine siedzialem).
Rozwaliło mnie to xD Free your mind zrobiłeś sam i to normalnie w jedną godzine, shock po prostu :D D Ja od tygodnia ślęczę nad nutką a ty w godzine zrobiłeś xD No ale nic, fajnie, że przerzuciłeś się na FL'a, powodzenia życze ;)

P.S. Nie chwal sie tak ze masz 21 lat :] Nie jeden 'gimnazjalista' jest bardziej dojrzały niż starszy koleś, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora xD

Pozdrawiam
Buzztick

Post autor: Buzztick »

jarek ten komentarz co napisałeś... już jakiś normalniejszy.... ja do ciebie nic nie mam.... tylko si wkurzylem bo odrazu jak zobaczylem nazwe tematu "hit lata" "genialna nutka" to pomyslalem ze jestes taki przemądrzały i sie chwalisz i wogóle nie lubie takich ludzi :P Ale jak taki nie jestes to szacunek :P pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Nie no jak 21-letni student Medycyny pisze "ham" przez samo "H" to już mnie nic na tym świecie nie zdziwi.. ^D^
PhilvanSound
Klubowicz

Post autor: PhilvanSound »

Powiem tak, Twoj mix to nic innego jak najzwyczajniejszy w swiecie speed mix i nic wiecej.

Fakt dodales kilka efektow i w refrenie zwiekszyles tempo ale nie czy Cie to producentem ani nawet DJ-em. Caloksztalt praca DJ-a to nie tylko jeden zmixowany na komputerze kawalek, to cale sety i wielogodzinne imprezy. Tak wiec uwazam ze w tym momencie tylko sie skompromitowales i na wlasne zyczenie spowodowales bojkot na forum.

Pamietaj ze jezeli mixeujesz cudze utwory, jedziesz z midow i gotowych loopow nigdy nie bedziesz ani nie zostaniesz prawdziwym producentem. Na to trzeba wielu miesiecy praktyki.

Jezeli juz chcesz cos robic, rob to porzadnie i z glowa. Nigdy nie rob na czas, bo to nie jest tworzenie. Nie na tym rzecz polega.

Szukasz pomocy? Nie ma sprawy, przeszukaj forum a znajdziesz duzo i jeszcze wiecej : sample, melodie, loopy, tutoriale i projekty. A takze cenne rady i wskazowki forumowych MP.

To tyle ode mnie.
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Post autor: dJtJay »

Dokładnie Wir00z...21-letni student Medycyny pełnia tyle błędów w pisowni ,że lekka przesada.Ale może "chłop" był pod presją ;) .W każdym razie,co mnie jeszcze zastanawia to "słuch muzyczny" tego użytkownika.Przecież każdy,nawet największy amator odsłuchując taką piosenkę ,stwierdzi że to jakiś żart.Jak Boga kocham,tego nie idzie słuchać...Jeżeli chodzi o prosty ale fajny speed mix to musiałbyś Jarku pogadać z Dragonem ;) .Zobacz tutaj:

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/kosz-f103/gigi-d-agostino-tuvivi-nell-aria-dj-dragon-t4881.html
.Co prawda jest to w koszu ale ściągnąć jeszcze można.Na przyszłość radziłbym się głęboko zastanowić zanim wystawisz coś na opinię publiczną.
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Post autor: dJtJay »

Kurde PhilvanSound wyprzedziłeś mnie :P .Ussz Ty ;)
ODPOWIEDZ