[09.09.08] - U2 - New Years Day (Ferry Corsten Extended Vocal Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

[09.09.08] - U2 - New Years Day (Ferry Corsten Extended Vocal Mix)

Post autor: Pawel1987 »

Kolejna nutka dla Was ;) Mi się bardzo spodobała... Jest tylko jeden minus... Jakość :-( Nie jest niestety w 320 kbps tylko w VBR... Ale na szczęście też daje radę... Mogę polecić ten kawałek z czystym sumieniem... Polecam ;-)

Kod: Zaznacz cały

http://www4.zippyshare.com/v/99998189/file.html
Pozdrawiam, Paweł ;)
Awatar użytkownika
jnc04
Klubowicz

Re: [09.09.08] - U2 - New Years Day (Ferry Corsten Extended Vocal Mix)

Post autor: jnc04 »

Ja również mogę ten kawałek polecić :D Oceniam go na 9/10 :p POLECAM :D
Awatar użytkownika
Pudelka
Nowicjusz

Post autor: Pudelka »

dzieki Paweł fajna nutka :)
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Hoh i kto tu mówi, że jakość to minus, to VBR naprawdę daje radę, wprawie (WPRAWIE) nie czuć różnicy między 320 kbps.., a co do nutki to świetny wokal, do tego atrakcyjne melo z mocny bassem :) Podoba mi się :D
SemiCom

Post autor: SemiCom »

Ten remake czy bootleg jak zwał czy zwał jest całkiem spoko. Dodam ze bardzo lubie vocal Bono i wiekszosc osob co słucha transu musi przyznac ze własnie trans spisany na straty jeszcze 2 lata temu przezywa własnie 2 młodosc na rockowym vocalu głownie w progresywnym i tech trancowym odłamie czesto gęto gdzies tam poruszajacym sie w delikatnie houowym klimacie hmm w sumie to juz Marco V, Nic Chagall zaczeli (z tych bardziej znanych) nawiazywac gdzies tam vocalowo do rockowego stylu czasem typowego pop-rocku albo tez brytyjskiego rocka. Jest taka tendencja czy to sie komus podoba czy nie ten kierunek obiera ten rodzaj muzyki hmm czy ten rmx Ferrego jest dobry? mysle ze raczej tak ale z 2 strony chyba dało sie lepiej a dokładniej mówiac jeden minus to beat nie specjalnie pasujacy do całosci. Polecam bo ładnie zgrana gitara solowa ;)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Najbardziej w tym kawałku urzekło mnie połączenie Vocalu,Gitarki z linią basową.. Wszystko wręcz idealnie dopracowane,a to Ferry Corsten potrafi idealnie :D Polecam! ;)
ODPOWIEDZ