Nie bede ci mowil jakie to argumenty bo zaraz znajdzie sie odpowiednia wymowka. Progzone to, progzone tamto...
Juz nie raz dowiodles ze wciskasz scieme..
Nawet nie pozmieniales tutaj... a mowisz ze twoje inne.. Ja tu slysze wszystko to samo tylko mid na lead narzucony i moze na bass...
Co laska..
A ciekawe tez jest fakt.. ze zrobiles sobie nutke bo paczke otrzymales... a tu w necie jest wczesniej... Kurva ale to dziwne.. ProgZone nie poczekal czy ten Valentine na twoj kolezenski remix tylko wstawil paczke od razu w siec.. no nie do pomyslenia.
Nie tlumacz sie bo dziwi mnie fakt ze znowu u cb jest tyle spekulacji ze podpier.. projekt. dziwne.. tymbardziej ze sam jestem swiadkiem klamstwa.. Zreszta malo tego widac po postach ze w twoich tlumaczeniach haczyk siedzi.
Zreszta kto z ranga!? podpisuje projekty,tutoriale jako swoje..kto wg z nich korzysta?!
A ProgZone powinien byc tez niezle wkur.. bo wkoncu dostales od niego proj.. i nic o nim wzmianki nie ma. Co za kolezenstwo.. No az pogratulowac
Tak na koniec
Ciesz sie ze jeszcze bana nie dostales..
I powinnes range miec odrazu zdjeta (przynajmniej na czas rozstrzygniecia sprawy) bo jaki ty przyklad dajesz..
Mlodsi pomysla.. a no ja tez tutorial przerobie i jestem elo pro dj pjonier... ;x