[ 10-05-2011] Rom'Eros & Klimeck - Counting Time On Your Hands 2k11 (Original Mix) EH

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Re: [ 10-05-2011] Rom'Eros & Klimeck - Counting Time On Your Hands 2k11 (Original Mix) EH

Post autor: Brizzer »

Jaka puenta.. :P
Rob jak uwazasz i nie oceniaj wszystkich bo niektorych moze nie znasz.. A stereotypy tez nie sa karta przetargowa.. Nawet jak mowisz ze ten co cie zdemaskowal podpier.. projekty? Co w tym zlego? Skad wiesz w jakim celu? Widziales gdzies jego produkcje podobna objechana tak.. to zglos, zaden problem :) W tym nie ma wyjatkow.
Znajdziesz cos to walcz z tym a nie ze jak inni to i ja. Mi juz nie chodzi o tej jeb..ny track tylko o twoje postepowanie..
Gdybym mial duza wartosc prawna to bym to odpowiednio zglosil.
Sam nie jestem swietym i korzystam z nielegali.. ale wiem gdzie sa granice przyzwoitosci..
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Re: [ 10-05-2011] Rom'Eros & Klimeck - Counting Time On Your Hands 2k11 (Original Mix) EH

Post autor: lsudny »

No i się stało, po herbacie :P
Awatar użytkownika
d-vine
Klubowicz

Post autor: d-vine »

"...dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu." Antoine de Saint-Exupéry — Mały Książę

A co do tematu. Nie mnie oceniać innych, nie mam takich uprawnień do tego :) Aczkolwiek mam swoje zdanie na temat, jednak zostawię je tylko dla siebie. Od rozwiązywania tego typu sytuacji jest administracja. Jaki był werdykt każdy widzi :)
ODPOWIEDZ