[10.12.2012]Arey Creator & Reductor - Merry Christmas [HS]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
dj_aryan
Użytkownik

[10.12.2012]Arey Creator & Reductor - Merry Christmas [HS]

Post autor: dj_aryan »

Hard traczek w świątecznym klimacie :)
Download w opisie filmiku.

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=pfNBxoYjD7Y
Pozdro
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Re: [10.12.2012]Arey Creator & Reductor - Merry Christmas [HS]

Post autor: Tebes »

jezusie dlaczego ja już w ciemno wiem co i jak poleci tutaj jak tylko odpalę? ZA TO WŁAŚNIE NIE CIERPIĘ HARDSTAJLI xD
Technika wyje8ana w kosmos, fajna melodyjka nawet... no ale co tu więcej powiedzieć? z jednej strony miło bo masz swój styl z drugiej jakbyś wszystko ripał z tej samej płyty, w sumie myślę sobie - lubię obserwować rozwój, słyszeć że z kawałka na kawałek jest coraz grubiej... u Ciebie to zdaje mi się stoi w miejscu, pokazujesz kawałki podobne na podobnym poziomie z podobną sekwencją kicków klapów i doborem dźwięków, a to zakrawa mi już powoli o rutynę :)
mam nadzieję wybudzisz się z letargu i pierdykniesz tu jakimś -korem albo szrencem, bo sztuka to się rozwijać, ewoluować "zaliczać gatunki", pokazywać swoją muzę po swojemu w wielu odsłonach ;)
sor za wypracowanie i pompatyczność, miło gdybyś nie popadł w schematyczność bo wielu tutaj ceni Twój kunszt ;D
PJONA.
crocco
Użytkownik

Post autor: crocco »

wg mnie wszystko ok, ale nie wiem, odniosłem wrażenie że można by to jeszcze bardziej rozbudować ;) nie znam sie na HS więc może się myle, ale jakoś oczekiwałem jakiegoś pierdolnięcia w tym wszystkim
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Uwielbiam Twój HS! :D Ale przyczepię się na wstępie do czegoś. Za często słyszę te same sample :P Oprócz tego MEGA POZYTYWNIE :D Uuuuuuuhhhhh!!! :D
ODPOWIEDZ