[11.01.2012] Paul Johns - Sand Of Love (Blue'Tone Remix) [PH]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Re: [11.01.2012] Paul Johns - Sand Of Love (Blue'Tone Remix) [PH]

Post autor: de-sonic »

ejj... się troszkę rozpędziliście chyba ;d

Ja tu bym nie popadał w samozachwyt, bo niestety mnie to nie zachwyca. Lubię ten gatunek, ale tutaj troszkę jest skopany.

W pewnym momencie Piano zagłusza vocal i pad... Do tego te arpy troszkę za mało podkreślone. Powinny płynąć na wyższych częstotliwościach, lepiej je wybić trzeba, bynajmniej tak jest na ogół w tym gatunku i dlatego te nuty tak mi się wkręcają ;)

Bass troszkę też słabo słyszalny nie pomaga... nie płynie ta nutka.

Nie odbierz tego komentarza źle... Ale jakoś mi to wszystko stoi tutaj. Spodziewałem się płynącej, pełnej emocji nutki po takich komentarzach ;)

Pozdro ;)
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Post autor: Blue'Tone »

Miszczu.. ;)
[To sobie podbij bassy i będziesz słyszał xD
Słuchaj, nie wiem na czym słuchałeś ani nic, ale ja robiąc to na swoim sprzęcie, nie słyszałem o niczym takim co napisałeś.. :)
Zakup jakiś dobry sprzęt, i się wsłuchaj.. :)
Pozdro Sonic :P
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Przepraszam, że nadepnąłem na odcisk :p Na lepszy sprzęt mnie nie stać, jednak taki jaki jest wystarczy, żeby usłyszeć że od 2:15 słychać chaos. Jest tam wokal, jest piano, jest pad, jest arp... Nic nie wychodzi na pierwszy plan, tylko wszystko ze sobą się miesza.

Nie mam ochoty jakoś wchodzić w szczeniackie pyskówki... tylko chciałem zaznaczyć, co według mnie w tej nutce jest nie tak. Ale cóż...

Pozdro ;)
ODPOWIEDZ