[11.03.2013]Demko wersja testowa[Uplifting Trance,Trance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

[11.03.2013]Demko wersja testowa[Uplifting Trance,Trance]

Post autor: Robert Kotulski »

:help: Witam was, potrzebuję waszej pomocy, robię nutkę i mam problem z melo, Jak to wygląda z waszej perspektywy. Czy barwa i ułożenie jest w miare ok, da się tego słuchać czy jest do wyrzucenia do kosza.

:help: :help:

Kod: Zaznacz cały

https://soundcloud.com/robeck-1/demo-wersja-testowa
:help: :help:

Jeśli możecie to zerknijcie na to demko :help:
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Matthew Crash
Specjalista

Re: [11.03.2013]Demko wersja testowa[Uplifting Trance,Trance]

Post autor: Matthew Crash »

Plucka troszkę z ciszyć i jak pluck wchodzi to dać melo na wyższą oktawę :D Może wtedy będzie troszkę lepiej brzmieć mimo tego że jest fajnie :D
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Trochę krótkie to i to samo się dzieje :P mi coś tam bass nie pasuje^^ trochę się gryzie z padem^^ może dlatego, że na dosyć niskich oktawach wszystko jest^^ i później za bardzo się zlewa
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Post autor: Taube »

ciezko tutaj jakos konkretnie ocenic bo demko za krotkie i brzmi jak by to byla melodia dopiero przed breakiem i glownym motywem . pad troche glosniej lub najlepiej zmienic na jakis bardziej wyrazny
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Post autor: Robert Kotulski »

Wiem że trochę lipy sobie narobiłem tym demkiem, ale nie mam jeszcze ułożonego aranżu że tak powiem dlatego takie krótkie toto jest, na razie kompletuje i tworzę poszczególne elementy, chciałem zaprezentować głównie te melo bo nie wiem czy zostawić i modyfikować je dalej czy usunąć.
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Post autor: Taube »

produkuj wg wlasnego pomyslu a nie pomyslu forumowiczow ktory Ci podsuna :) technicznie brzmi to wszystko dobrze ale trzeba pogrzebac jeszcze troche podregulowac co niektore glosnosci dzwiekow no i dorzucic glownym motyw plus break
Awatar użytkownika
M3R-T
Użytkownik

Post autor: M3R-T »

ładnie, kick dobrze zrobiony ;) calosc perkusyjna jest ok ;) ten pluck z 14 sekundy za mocno wszedl na 1 plan, ma taka sredna barwę, jak ma byc mocniejszym motywem to popracuj zeby byl ciekawszy. Basline jest niezly. Ogolnie poczatek dobrej produkcji ;P Ciesze sie ze ludzie chca sie jeszcze uczyc upliftu bo coraz mniej nas jest ;)
ODPOWIEDZ