Witam was, potrzebuję waszej pomocy, robię nutkę i mam problem z melo, Jak to wygląda z waszej perspektywy. Czy barwa i ułożenie jest w miare ok, da się tego słuchać czy jest do wyrzucenia do kosza.
Trochę krótkie to i to samo się dzieje mi coś tam bass nie pasuje^^ trochę się gryzie z padem^^ może dlatego, że na dosyć niskich oktawach wszystko jest^^ i później za bardzo się zlewa
ciezko tutaj jakos konkretnie ocenic bo demko za krotkie i brzmi jak by to byla melodia dopiero przed breakiem i glownym motywem . pad troche glosniej lub najlepiej zmienic na jakis bardziej wyrazny
Wiem że trochę lipy sobie narobiłem tym demkiem, ale nie mam jeszcze ułożonego aranżu że tak powiem dlatego takie krótkie toto jest, na razie kompletuje i tworzę poszczególne elementy, chciałem zaprezentować głównie te melo bo nie wiem czy zostawić i modyfikować je dalej czy usunąć.
produkuj wg wlasnego pomyslu a nie pomyslu forumowiczow ktory Ci podsuna technicznie brzmi to wszystko dobrze ale trzeba pogrzebac jeszcze troche podregulowac co niektore glosnosci dzwiekow no i dorzucic glownym motyw plus break
ładnie, kick dobrze zrobiony calosc perkusyjna jest ok ten pluck z 14 sekundy za mocno wszedl na 1 plan, ma taka sredna barwę, jak ma byc mocniejszym motywem to popracuj zeby byl ciekawszy. Basline jest niezly. Ogolnie poczatek dobrej produkcji ;P Ciesze sie ze ludzie chca sie jeszcze uczyc upliftu bo coraz mniej nas jest