[12.02.11]Zdunek - Dla Grześka [HipHop]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Zdunekk
Użytkownik

[12.02.11]Zdunek - Dla Grześka [HipHop]

Post autor: Zdunekk »

Witam o to małe demko jedna zwroteczka dla ziomeczka leżącego w szpitalu z połamaną nogą i po operacji serca. Jesteśmy z nim ;) i wróci kiedyś do gry! A o to i nutka (będzie ful).

Zdunek - dla Grześka

Kod: Zaznacz cały

http://www11.zippyshare.com/v/62476148/file.html
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Re: [12.02.11]Zdunek - Dla Grześka [HipHop]

Post autor: Brizzer »

Poprawilo by sie to technicznie i byloby calkiem w porzadku.
Wiecej obrobki vocalu..i wysunac go do przodu bo nie wyrazny sie wydaje. Co do nawijki nie skupilem sie na tekscie ale tez staraj sie lapac tempo

Dziwi mnie ze zadnego komentarza..
Coz.. musialo to byc super Private Exclusive Elektro Remix Maszap zeby ktos to zobaczyl ;/
Awatar użytkownika
Zdunekk
Użytkownik

Wiesz kolego ;) Też uważam,ze tutaj troszke przykładania się do nagrywki i by wyszło nieźle plus do tego mix,master i było by całkiem elegancko ;) Ale,ze to było nagrane na spontanie dosłownie (napisanie tekstu i nagranie zajeło mi godzine czasu) to wyszło jak wyszło;P
Awatar użytkownika
satan666
Weteran

Post autor: satan666 »

Kolega na pewno się ucieszy, że nutki dla niego robicie :) Nuta fajna. Mnie się podoba ;)
Awatar użytkownika
Zdunekk
Użytkownik

Hmm torszkę chyba źle zrozumiałeś motyw Satan666 Ta nutka jest na podniesienie koleżki na duchu bo jest załamany,doznał wypadku,złamania a raczej roztrzaskania kostki u nogi zerwania woreczków i jest także po niedawnej operacji serca...Teraz już nigdy nie zagra w piłę ani nie będzie mógł uprawiać bardzo żadnego sportu. Po prostu jest załamany z tego powodu.A ja ziomków nie zostawiam ;) Zawsze wspieram jak tylko mogę ważne,że jak to usłyszał to humor mu się poprawił ;)
Awatar użytkownika
satan666
Weteran

Post autor: satan666 »

No, ale właśnie o to mi chodziło :) dobrze zrozumiałem motywy, może tylko zbyt ogólnie napisałem :)
Awatar użytkownika
Zdunekk
Użytkownik

Aaa bardzo możliwe nie zaprzeczę,że nie ;) Ja uczę się uczę dopiero 3 miesiąc leci ;)
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

bicik wreszcie ciekawszy... gdzieniegdzie sie nie miescisz w bit, ale nie zarzucam nic, tylko ten głos jakby mial filtr na wierzchu jakis bandpass'owy brzmi :)
Awatar użytkownika
Zdunekk
Użytkownik

Tebes tutaj na spontanie nawinąłem bez zwracania uwagi na moje flow,taki lajtowy kawałek dla ziomka :) jak bym się przyłożył to flow bym miał jak w kawałki 2012 :) A co do bitu,robiony przez dobrego ziomka,szkoda tylko,ze zajęty i na legala nie mogę wykorzystać :( Ale :D ma jeszcze w chorobę dobrego biciwa więc czekajcie na następne nutki :) już niedługo kolejny track :)
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

no mam nadzieje :D w sumie malo ludu sie tu (juz?) z okołohiphopowymi rzeczami promuje wiec tylko kibicować. i realizacje wokalu na serio dopracuj, nie wiem czy kwestia majka czy niedostatecznie wygluszonego otoczenia czy po prostu programu, ale radzilbym posiedziec nad tym nieco :D
ODPOWIEDZ