[12.12.10] Olej - Kingdom of Emotions [???]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Re: [12.12.10] Olej - Kingdom of Emotions [???]

Post autor: 89ninja89 »

Pedobear pisze:Cudo? Pod wzgledem techniki? Wspolczuje odsluchow zia.(Sam mam szit ale widze co jest co)
To ze czuc klimat i mix jest w miare to nie znaczy ze technika cud.
Widze masz range i takie odpowiedzi u cb a komentujesz innych.
Zapewne robisz trance i stad ta ranga.. a komus wytykasz "nie konstruktywna" opinie.
Nie chce przypominac ze to jest forum i kazdy ma prawo do opini, moze byc ona pozytywna i negatywna. Nie mozesz jej podwazac. Owszem cos palnac zawsze mozna ale poki jest zgodna z regulaminem mozesz co najwyzej "naskoczyc" ;)

Zeby wyprzedzic twoja wypowiedz wspomne ze to jest FORUM. I pomysl ze jak komus do tylka wchodzisz za jego zdanie robi sie wlasnie dym jaki teraz jest. Peace

Muzyka ma klimat,mix dobrze ogarniety.
Mogles panorame bardziej rozszerzyc zeby nabralo to tla i przestrzeni a nie jak monofoniczna melodyjka bo te melo boczne nie robi na mnie wrazenia. Dzwieki wymagaja kosmetyki. Bo ciut trzeszcza albo zamiesciles tu jakies 128/64 kbps... Ogolem Good Job jak na tyle doswiadczenia. ELo
Forum to forum ale ma swoj REGULAMIN a w nim wyraznie napisane jest zeby mowic co i jak a nie dac ocene i madrowac sie!!!!! Zacznijmy od tego, ze to nie Trance tylko Walc. Po drugie jesli ktos probuje umoralnic moja tworczosc (tak wlasnie jak szanowny pan MIKE) jakakolwiek krytyka niech zrobi to uzywajac odpowienich argumentow, bo cyferka nic mi nie daje, z cyferka niestety zgodzic sie nie moge. Mam sam sobie strzelac w to co poprawic? Dziecinada..

Odsluchu sie nie czepiaj. Robie swoje walki na takim odsluchu jaki mam i nie zadnymi tutorialami ile czego odjac zeby bylo okej tylko tym jak slysze. Na swoim sluchu sie opieram czy sie to komus podoba czy nie. Zdaje sobie sprawe z tego ze na Twoim odsluchu bedzie brzmialo to "tak" na innym jeszcze inaczej - nie jestem PROFESJONALISTĄ tylko AMAROREM (siadam i robie) - nie stac mnie na sprzet ktory zrobi wszystko za mnie a nie mam czasu na czytanie pierdol i chwalenie sie ile to ja wiem - robie to co lubie i nic wiecej powiedziec nie moge. A widze opinie i oceny typowych madrali ktorzy mysla sobie, ze mam w domu studio i cale dnie spedzam przed kompem.

Tak jak mowie, dla mnie liczy sie garstka ludzi, ktorzy slysza to co robie a nie krytykuja dajac mi jakas cyferke a nie madry argument ktory jasno uzasadni to co zrobilem zle i co moge poprawic w kolejnej swojej pracy.

Mozesz zmieszac mnie z blotem - jesli robisz cos lepiej, profesjonalnie - docenie to. Jesli traktujesz moja tworczosc jako forumowa prace, kolejne osiagniecie, ktorym moge sie podzielic a nie cos co idzie do ludzi to zycze powodzenia w dalszej krytyce i prosze zaskocz mnie czyms skoro jestes taki idealny :)

Krotko i na temat co sie nie podoba jak na amatorska produkcje. Chcesz to podesle Ci projekt, zobaczymy jak to ogarniesz. Az nie milo sie to czyta - dobrze, ze sa tu ludzie, ktorzy doceniaja ten amatorski trud..

Szacunek dla Was koledzy :)

Pozdrawiam ;)

PS: I dalej nie bede sie wypowiadal jesli chodzi o opinie kolegi (MIKE) ktory daje ocene a nic wiecej nie napisze. Nie bede poprostu trzymal takiego poziomu i tak juz za wiele napisalem. Badz lepszy w tym co robisz, ja za takiego sie nie uwazam. Kto ma docenic to doceni, pisz co chcesz, ale argumentuj, bo mi potrzeba porzadnej krytyki a nie zmyslnej cyferki.

Widze MIKE troche wyedytowales swoj poprzedni, pierwszy post. Nie wiem dlaczego? Tamten byl nieco prostrzy i napisany powiedzialbym "na kolanie". Czyzbys wstydzil sie swojej nic nie wnoszacej wypowiedzi?

Zeby nie ciagnac bezsensownej dyskusji, prosilbym ADMINA o zamkniecie tematu i wprowadzenie odpowiednich zmian do REGULAMINU. Zeby przypadkiem znow ktos nie dawal dziecinnych ocen za technike np 5/10 nie piszac nic uprzednio na ten temat bo to nic tu nie wnosi procz ZAMETU. Wezmy pod uwage fakt ze sa to amatorskie produkcje a nie dzial "ZABAWKI". A przez takich ludzi jak MIKE powstaja tu zupelnie niepotrzebne wymiany prywatnych pogladow bez skupiania sie na pracy konkretnych ludzi ktorym odpowiednia krytyka mozna w jakis sposob pomoc.

PS2:

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dv-0-4dD9zYI
ja sobie tych 25 tys odsluchow nie wymyslilem ani nie wyklikalem - to ludzie, ktorzy trafiaja do mnie na profil i chca slyszec to co robie a jesli maja cos do powiedzenia to mowia odwaznie a nie uzywaja cyferek. Poprostu MIKE mnie tym dobil :)
Pozdrawiam ;)

--------------------
Na forum używamy funkcji Edit zamiast dodawać post pod postem.
Brak znajomości regulaminu - Warn.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

89ninja89 pisze:Widze MIKE troche wyedytowales swoj poprzedni, pierwszy post. Nie wiem dlaczego? Tamten byl nieco prostrzy i napisany powiedzialbym "na kolanie". Czyzbys wstydzil sie swojej nic nie wnoszacej wypowiedzi?
Hmmm....nie wiem czy pamietasz co pisales po mojej pierwszej ocenie ktorej ci dalem wedlug ciebie byla ona zbyt malo z detalami wiec zeby nie pisac postow post pod postem jak ty teraz to wlasnie zrobiles (moze byc za to warn) jest od tego opcja edit nie wiem czy wiesz i wlasnie wtedy ta magiczna opcja "edit" zedytowalem swoj post zeby wytknac pare bledow....serio az tak trudno to bylo zrozumiec?
89ninja89 pisze:
Tak jak mowie, dla mnie liczy sie garstka ludzi, ktorzy slysza to co robie a nie krytykuja dajac mi jakas cyferke a nie madry argument ktory jasno uzasadni to co zrobilem zle i co moge poprawic w kolejnej swojej pracy.
Tak wlasnie zrobilem wyraznie napisalem co dalo by sie jeszcze poprawic...prosze przeczytac jeszcze raz moj pierwszy post z ocena bo widze ze juz niewiesz co piszesz wiec w ogole nie wiem po co sobie to wymyslasz? wiec jesli chodzi o ta dziecinada miales na mysli siebie? bo nikt inny nie klamie tylko pisze szczera wyrazna opinie a to ze krytyki nie przyjmujesz to juz nie nasz problem no bo wybacz ale nie zawsze bedzie cudnie tak jak wyzej pare osob wypisalo ale z tego co widac do takich opin za bardzo sie przywiazales i teraz trudno sie pogodzic z tym ze cos jest nie tak.....ja wyraznie napisalem co mozna by bylo poprawic itp

25 tysiecy odsluchan?moze i tak ale czemu tylko 36 osob zaglosowalo ze to lubi???? bardzo kiepsko skoro jest ponad 25000 odsluchan a 36 osob serio to polubilo....serio wolalbym tysiac odsluchan ale 800 sciagniec...niz 25.000 ale tylko ok 40 sie spodobalo

Tyle mam do powiedzenia.

Temat do zamkniecia.
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Rafał jest opcja edytuj.
A po drugie nie bylo sensu czytac twoich wypocin bo moja uwaga byla kierowana do PvM.
Wiec nie rozumiem twojego tlumaczenia.

A co do regulaminu. Odpowiedzi typu "Technika na 5" itd jest zgodna z regulaminem :)
To juz zalezy od doswiadczenia "producenta" czy tak oceni czy inaczej.
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Zazdrość aż się wylewa na klawiaturę ;)
Zamknijcie ten temat, aż żal czytać :)
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

Tu juz wszystko zostalo powiedziane. Nie ma sensu ciagnac tego dalej.

Temat do zamkniecia.
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Paul Van Measure pisze:Zazdrość aż się wylewa na klawiaturę ;)
Zamknijcie ten temat, aż żal czytać :)
Ta masz 100% racje... :lol:
Zazdrosc.. :lol:
Zablokowany