[13.08.08] - Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix)!! Bajaaaa!! +1

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix)!! Bajaaaa!! +1

Post autor: Wir00z »

Witam Was!!
Dzisiaj mam do zaprezentowania
dwie niesamowite kosiary,które wpadną Wam
w ucho dość szybko!! Szczególnie polecam
produkcje Armina,która mnie osobiście powaliła na
kolana!! Polecam i licze na Wasze komentarze oraz
stos podziękowań!! ;) ;)

1. Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix)-
Jeden z piękniejszych nutek jakie ostatnio słyszałem!!
Niesamowity Vocal,piękna melodia i cudowny klimat,który
Armin zawsze wprowadza do swoich produkcji!!Motyw od 2:14
jest bajecznyyy!! Polecam!

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/88354937/file.html
2.Paul Van Dyk-Complicate (Kyau And Albert Remix)-
Ci co znają produkcje Paul`a Van Dyk`a i Kyau & Albert`a
mogą się domyślać jaki ten wałek będzie.. Posiada swój
specyficzny klimat z bardzo dobrze dopracowanym i wkomponowanym
Vocalem oraz świetną linią melodyczną..! Polecam !! ;) ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/66013404/file.html
robert005

Re: [13.08.08] - Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix)!! Bajaaaa!! +1

Post autor: robert005 »

Dla mnie armin skończył się na in & out of love ;p Teraz takie bez polotu są te jego wytwory. Tamta miała te przyj*banie i działała na zmysły reszta jest znacznie different ;p
adiswora

Re: [13.08.08] - Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix)!! Bajaaaa!! +1

Post autor: adiswora »

Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix)

Hmm.... Co do klimatu i melodyjnosci utworów armina to chyba nie trzeba tego przypominac ;) A co do samego kawalka to jest dosc niezly :]

Paul Van Dyk-Complicate (Kyau And Albert Remix)

Chyba jeden z lepszych remixow tego niemieckiego duetu :D Melodyjnosc , klimat , vocal :D Czego wiecej chciec ^^
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Paul Van Dyk-Complicate (Kyau And Albert Remix) - slyszalam ten kawalek i zaczarował mnie maxymalnie...niesamowity mroczny aczkolwiek wkrecajacy rytm, melo o klimat z naprawde hipnotyzujacym vocalem - mmmm, swietny tune :D

Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix) - rowniez dobra produkcja zywa i pelna energii jednak przy complicate wypada w półmetku - polecam :D

pzdr. :)
Awatar użytkownika
switek1987
Klubowicz

Post autor: switek1987 »

A mi się pierwsza nuta bardzo podoba :D .Moze dzisiaj ktoś zaskoczy mnie pozytywnie tym kawałkiem na EUFORI FESTIVAL :)
Qbrix

Post autor: Qbrix »

dzieki za kolejny utwór Armina :) PvD wpada w ucho :)
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix) - świetne :) no boskie dosłownie, ten bass, ale ja mam lepszą wersję ;p z mocniejszym bassline :D

Paul Van Dyk-Complicate (Kyau And Albert Remix) - to też dobre, ten vocal, melo mhhmmm, ale wole Mr. Sam :)
marcin_2-

Post autor: marcin_2- »

aj jak slucham tego pierwszego kawalka to przypomina mi sie set Armina z Sunrise ... poezja ...
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Mr.Sam feat. Cloud9-Cygnes (Armin Van Buuren Remix)... po prostu coś pięknego ;) ten vocal jest bajeczny,bassline idealnie zgrany... polecam serdecznie wszystkim,którzy nie mają ;)
ODPOWIEDZ