[14.07.08] - Muzikum Trance Chart - lipiec 2oo8! [Wyniki!]
Re: [14.07.08] - Muzikum Trance Chart - lipiec 2oo8! [Wyniki!]
smutek dlatego ze chcialbym zeby cos innego wygralo a nie z gory bylo przesadzone ze wygra these shoulders
W nastę
nej edycji wygra coś innego
no dobra wydało sie..paauli_83 pisze:nooo, pewnie że tak...i znowu kłamiesz![]()
Nie rozumiem, każdy podawał swoje propozycje i każdy głosował na ten kawałek na który chciał...przeciez to nie było przesądzone....MajkEl bDG pisze:smutek dlatego ze chcialbym zeby cos innego wygralo a nie z gory bylo przesadzone ze wygra these shoulders
Wystarczyło popatrzeć na ilość komentarzy przy danym kawałku, jak dla mnie to było pewne, ze wygra kawałek Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders, ale nie dziwi mnie to bo kawałek jest świetny...
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
Miałem podobny tok rozumowania na samym początku.. Zresztą mówiłem Paulinie od początku,że ten wałek wygra,więc 0 sprzeciwów z mojej strony,bo wygrał zasłużenie.. Mój na 4 byłDeszczu pisze:Wystarczyło popatrzeć na ilość komentarzy przy danym kawałku, jak dla mnie to było pewne, ze wygra kawałek Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders
Pozdrawiam...
no takdeszczu pisze:wystarczyło popatrzeć na ilość komentarzy przy danym kawałku, jak dla mnie to było pewne, ze wygra kawałek signalrunners feat. Julie thompson - these shoulders, ale nie dziwi mnie to bo kawałek jest świetny...
Pozdrawiam...
zobaczycie, nastę
nym razem i tak wygra kawałek od Pauliny, obojętnie co to będzie, nawet jakieś fasolki jak wrzuci 
ciesz sie, ze tak Cie wszyscy lubią

ciesz sie, ze tak Cie wszyscy lubią
Hehe, masz to u mnie jak w banku Piotrek wrzuce zielonego ogórka w produkcji AvB 
A czy lubia? hmmm...czy ja wiem :p
A czy lubia? hmmm...czy ja wiem :p
ajj no szkoda ze Armin Van buuren nie zajal pierwszego miejsca :( ale ze moja ulubiona nutecja ma drugie miejsce to tez nie jest zle 
to kilka niezłych kawałeczkolw polecam