[14.07.08] - Zircon Feat.Jillian Goldin - Breathing You In (Indecent Noise & Andre..)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
SooKooL
Użytkownik

[14.07.08] - Zircon Feat.Jillian Goldin - Breathing You In (Indecent Noise & Andre..)

Post autor: SooKooL »

Trzeba powoli nadrabiac zaległosci :p

Zircon Feat.Jillian Goldin - Breathing You In (Indecent Noise & Andre Glensk Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/57367817/file.html
Enjoy... ;)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: [14.07.08] - Zircon Feat.Jillian Goldin - Breathing You In (Indecent Noise & Andre..)

Post autor: Krzychu »

Noo tak zaległości nadrabiać trzeba nie da się ukryć :P a co do kawałka bardzo fajny, no i przede wszystkim wspaniały Vocal... Oczywiście nic innego tylko Polecać ;)

Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: [14.07.08] - Zircon Feat.Jillian Goldin - Breathing You In (Indecent Noise & Andre..)

Post autor: paauli_83 »

Sie o forum zapomniało? taaak? Ja juz rozumiem ze nie komentujesz, ok ok ale zeby cos takiego? no, normalnie tylko piórka powyrywać :D

Kawałek...hmmm...co tu duzo gadac magiczny...vox poprostu jest mmmm, melo - mmm, klimacik i cala oprawka jak najbardziej cudowna...polecam!

pzdr. :)
Zielona

Post autor: Zielona »

szukalam wlasnie tego tematu no i prosze jest ... tylko niepodoba mi sie ta wersja , takie granie ala Tyas , szybkie mocne i bez wyrazu a nie o to tutaj chodzi , wersja Instrumentalna jest wspaniala - mnostwo dobrych dzwiekow plus wygrywany motyw na gitarze rokuje naprawde dobry odsluch i te bym polecila z tego epka , ogolnie barwa vocalu tego numeru jest ok ale calosc brzmienia w tych innych rmx zbyt splaszczona i nic tam sie nie dzieje , za delikatnosc i dobry ton brzmienia nalezaloby wspomniec o rmx miikas positronic instrumental mix - wersja spokojna bez vocalu , rowniez Orginal o niebo lepszy od tego rmx , brzmienie z gitarka plus vocal , jedyn slowem z tego epka kazdy powinien znalesc cos dla siebie w zaleznosci od tego czego poszukuje w brzmieniu transowym, na zakonczenie po wysluchaniu wszystkich wersji ten rmx wydaje mi sie najslabszy bo najmniej oddaje piekno tego numeru :) ogolnie plus dla Ciebie za wybor relka ale minus za wersje :P <joke>
Zielona

ps Paulinka Tobie sie spodoba orginal ;)
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Mówisz Sylwia? Hmmm, to ja sie ślicznie uśmiecham za nim :)
Zielona

malo tego jeszcze z pieknie rozwinietym vocalem Antigravity (Original Mix) rowniez Ci polecam z tego relka :)
ODPOWIEDZ