[15.07.08] - Nicola Fasano vs. Yoshimoto - Been a Long Time (Ortega & Montana Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

[15.07.08] - Nicola Fasano vs. Yoshimoto - Been a Long Time (Ortega & Montana Remix)

Post autor: paauli_83 »

I w taki oto sposób robię konkurencję :D hehe ^D^
bicik, bicik...i raz jeszcze bicik...zreszta kawałek powinien być Wam znany bo takiego voxu sie nie zapomina...do tego dołozył Ortega niesamowicie galopujacy rytm...a wiadomym jest nie od dziś że razem z Montana...tworza niesamowite produkcje...gdzie o to ta jest najlepszym przykładem :D - Polecam!

Nicola Fasano vs. Yoshimoto - Been a Long Time (Ortega & Montana Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=mwdmzwlwv3
Pzdr. :)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: [15.07.08] - Nicola Fasano vs. Yoshimoto - Been a Long Time (Ortega & Montana Remix)

Post autor: Wir00z »

Ciekawe komu robisz tą konkurencje.. :D

Hmm..Wałek niczym ciekawym z góry mnie nie zaskoczył,bo wiedziałem,że jeśli jest tam Ortega to musi być dobry i takowy jest.. Tak jak wspomniałaś,Vocalu zapomnieć nie można i dobrze go wspominam,bit jest świetny,a Ariel Ortega po raz kolejny udowdnił,że posiada potencjał i to nie byle jaki.. ;)
zaba21x

Re: [15.07.08] - Nicola Fasano vs. Yoshimoto - Been a Long Time (Ortega & Montana Remix)

Post autor: zaba21x »

Nicola Fasano vs. Yoshimoto - Been a Long Time (Ortega & Montana Remix) no i jestem pod wrażeniem zresztą za każdym razem kiedy słucham nutek wrzuconych przez Ciebie :) ta nutka oczywiście superrrr bit,melo i klimacik exstra a vokal to tylko miłe podkreślenie całego kawałka POLECAM tym którzy jeszcze nie mieli okazji zasłuchać
deneergo
Użytkownik

Post autor: deneergo »

na 10/7
Awatar użytkownika
madzior
Nowicjusz

Post autor: madzior »

8/10 :) pozdro
ODPOWIEDZ