[15.07.08] - Zircon Featuring Jillian Goldi - Breathing You In (Instrumental Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Zielona

[15.07.08] - Zircon Featuring Jillian Goldi - Breathing You In (Instrumental Mix)

Post autor: Zielona »

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/linki-do-pojedynczych-utworow-f93/14-07-08-zircon-feat-jillian-goldin-breathing-t9471.html
^^
w tym temacie pisalam juz co sadze o tym relku wiec nie bede sie rozpisywac , wrzucam te wersje ktora mi sie najbardziej podoba , a dlatego ze przede wszystkim stawiam na jakosc brzmienia a w tym przypadku od mrocznie wprowadzajacych klimatow po pozytywne dzwieki az do melancholii i smutku pojawiajacego sie w tym numerze plus gitara akustyczna wersja Instrumentalna ma w sobie wszystko to czego szukam podczas przesluchiwania nowosci wychodzacych w sieci , polecam kto tam zainteresowany

Zircon Featuring Jillian Goldi - Breathing You In (Instrumental Mix)

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/90452814/file.html
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: [15.07.08] - Zircon Featuring Jillian Goldi - Breathing You In (Instrumental Mix)

Post autor: paauli_83 »

Hmmm, czy po Twoim opisie moge cokolwiek dodac...no chyba nic...bo wyczerpalas moje słownictwo...heheh :p Każdy dżwiek, sampel...i elementy z gitarka brzmią niesamowicie doskonale i wyraźnie...wszystko jest niesamowicie ze sobą zgrane, tak jak napisalas od mrocznosci, po żywe radosne brzmienie...az te spokojne i delikatne barwy...kawałek jest niesamowity...a ta gitarka która mamy okazje usłyszec i na poczatku i w srodku walka jest genialna...magia...to za male słowo...cudooo! :D - Polecam!

pzdr. :)
Awatar użytkownika
Serce28
Ekspert

Re: [15.07.08] - Zircon Featuring Jillian Goldi - Breathing You In (Instrumental Mix)

Post autor: Serce28 »

Mnie tu już nic nie zostało do dodania .. Nucie dobrze opisała Sylwia , jak i Paulina :)
Chyba tylko podziękuję za cudeńko wałeczek :)

Pozdro :)
zaba21x

Post autor: zaba21x »

Zircon Featuring Jillian Goldi - Breathing You In (Instrumental Mix) niesamowity początek aż ciarki wychodzą ..... hmm straszne zaciekawienie co stanie się dalej po tak dobrym początku i wejście genialna sprawa pięknieeeeeee uwielbiam takie klimaty ..... świetna rożnych instrumentów ...... cudo po prostu ten kawałek POLECAM !!!! :D :D :D
Awatar użytkownika
scooter1112
Weteran

Post autor: scooter1112 »

masz racje Sylwia instrumental mix jest nie do pobicia, pieknie zrobiony kawałek, wspaniale sie go słucha :) dzieki
spike1
Użytkownik

Post autor: spike1 »

rzeczywiście najpiekniejsze w tym utworze są te mroczne wejścia/zejścia,
chwilami muszę przyznać że jak dla mnie za niskie tempo
ODPOWIEDZ