[15-10-10] Tebes - The Bad News For Somebody [industrial?experimental?dark ambient?]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Re: [15-10-10] Tebes - The Bad News For Somebody [industrial?experimental?dark ambient?]

Post autor: Tebes »

hehe witam, sor właśnie złażę z pracy, wczoraj i dziś łącznie 27 godzin byłem, lecę na ryj. Miałem doszlifować nieco to coś, ale czas nie pozwolił niestety ;/
Cj: śmieszną prośbę mam, pisz mi na gg <10020307> z czego taki pack się składa, jak odczytam jakoś jutro po uczelni to odpiszę,dogadamy się :D
pozdroo Panowie i spadam bo nie wiem jak sie nazywam;(
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: [15-10-10] Tebes - The Bad News For Somebody [industrial?experimental?dark ambient?]

Post autor: Cj Ex3 »

Nie piszę na gg bo masz inne numerki w poście i w profilu a wybierać nie będę bo a nuż do kogoś źle napiszę i na idiotę wyjdę ;p

Remix Pack składa się z dźwięków użytych w produkcji, linii melodycznych w midikach i notki kopywrajtowej (czyja nuta, jakie bpm, jak ją udostępniasz).

Możesz też wysłać cały projekt w pliku zip (w flu taka funkcja żeby nie zapisywał w flp tylko w archiwum) i listę wtyczek użytych (plik txt). Zrobię remixpacka i wyślę ci z powrotem żebyś zobaczył co i jak ;) Kraść nie będę bo to by mnie nie usatysfakcjonowało ;)
Rzepka500
Użytkownik

Post autor: Rzepka500 »

W tle powinien być jeszcze pisk kobiety ;P Przyznam szczeże że straszny klimat ;D
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Całkiem ciekawy utwór, dużo eksperymentów i dobry klimat. Piski za głośne, efekty w tle są dobre. Wszystko fajnie się trzyma kupy. Końcówka tego dema podoba mi się najbardziej, fajnie by było, gdybyś pociągnął całość do jakichś siedmiu-ośmiu minut. Ale kreatywnie i eksperymentalnie. Bo jak na razie świetnie Ci idzie.
psychadeliczny
Psychodeliczny.
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

nooo, ja wiem,że powinienem rozwalić to żeby dłuższe było, ale nie chciało mi się dorabiać już żadnych dźwięków dodatkowych, bo tylko 2GB ram'ów mam a takie presety wystroiłem że mi się strasznie zamulał komp już. dlatego tak krótko ...i dlatego nie skończone :D
ogarnę się trochę to wsadzę całego projekta Wam najlepiej... i kto chętny, niech remiksuje i usprawnia :D
btw. te piski to blood overdrive mi przekłamał, bo konkretny subwooftr i mocno basowo wystrojony system mam, to u mnie inaczej nieco to było słychać i żeby podpompować te wysokie tony, to musiałem filtrem zadziałać :D
haha.... sam jestem ciekaw co z tego będzie dalej! xd
ODPOWIEDZ