[16.08.08] - Signalrunners Feat. Julie Thompson - These Shoulders (Club Mix) FULL!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
SooKooL
Użytkownik

[16.08.08] - Signalrunners Feat. Julie Thompson - These Shoulders (Club Mix) FULL!

Post autor: SooKooL »

Długo oczekiwany FULL :D z dedykacja dla Pani Moderator :p

Signalrunners Feat. Julie Thompson - These Shoulders (Club Mix)

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/61915331/file.html
Enjoy... ;)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: [16.08.08] - Signalrunners Feat. Julie Thompson - These Shoulders (Club Mix) FULL!

Post autor: Krzychu »

No nie wierze, wyprzedziłeś mnie, właśnie to wrzucam xD Skubany no xD A kawałek no cóź mogę mówić, bajka po prostu,

Pozdro!
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: [16.08.08] - Signalrunners Feat. Julie Thompson - These Shoulders (Club Mix) FULL!

Post autor: paauli_83 »

Łaaaaaaaał! :D Qrcze..nie wierze własnym oczom i uszom - Full! :D aż sie buzia cieszy - No to dziekuje ślicznie i za pamięć i za niesamowity kawałeczek którego taaaak długo szukałam, a teraz po znalezieniu go 2 miesiace temu mam fulka :D - polecam moja, moja bajka :D

pzdr. :)

aaaa i dziekuje raz jeszcze ;)
Pucek
Weteran

Post autor: Pucek »

Powiem krótko ten kawałek jest wspanialy cudowny!!!
Długo by można było sie rozpisywać na temat tego wałka jednym słowem coś pięknego :)

Pozdrawiam :)
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Kawałek jak pisałem prześwietny, do tego teraz mamy fulla :) mhm dobra juz nic nie pisze tylko ide słuchać ;)
ODPOWIEDZ