[16.08.08] - Signalrunners Featuring Julie Thompson - These Shoulders (Original Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

[16.08.08] - Signalrunners Featuring Julie Thompson - These Shoulders (Original Mix)

Post autor: Krzychu »

No i masz, o kilka chwil się spóźniłem z wrzuceniem wersji Club Mix, a zatem wrzucę wam Original Mix który jest równie interesujący jak wersja Club, aczkolwiek no to nie jest to samo...

Signalrunners Featuring Julie Thompson - These Shoulders (Original Mix)

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/84933176/file.html
Kawałek dedykuję jak zawsze Paulinie ;) :* Mam nadzieje, ze i ta wersja się spodoba ;)

Pozdrawiam, Krzysiek ;)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: [16.08.08] - Signalrunners Featuring Julie Thompson - These Shoulders (Original Mix)

Post autor: Wir00z »

Kosiaraaa totalna na maksa!! Vocal po prostu cudowna bajaaaa!! Zdecydowanie najlepsza wersja z wszystkich dotychczasowych!! :D :D Wielkie dzięki Krzychu za fulla!! Polecam jak najbardziej!!:p
Danek88

Re: [16.08.08] - Signalrunners Featuring Julie Thompson - These Shoulders (Original Mix)

Post autor: Danek88 »

I ta i ta wersja wymiata .. Obie nutki posiadam i gorąco polecam ;) ... Dzięki a wrzutke Krzychu ... Pozdro :)
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

No ja bym napisal co naprawde sadze o tej nucie ale nie mozna wulgaryzmow uzywac xD
Wiec kulturalnie... Nutka jest piekna pod kazdym wzgledem... Vocal doprowadza uszy do orgazmu xD Polecam kazdemu bo naprawde warto posiadac ten utwor... Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Ajajajajaj i tu Signalrunners..co to plaga jakaś? - no ale miło, miło niepowiem :) Obie wersje magia...ale obstaje przy Club Mixie który oczarował mnie na maxa! - polecam!

pzdr. :)
ODPOWIEDZ