Witam wszystkich . Pracowałem ostatnio nad nową nutką i nie umiałem powstrzymać się od podzielenia z wami demkiem. Liczę na srogie komentarze i lanie po dupie . Wskazówki też mile widziane. Życzę miłego słuchania
Oj kick mogłeś jakoś bardziej "zaznaczyć" , wiem , że nie ma łupać jak głupi ale mógłby byćbardziej wyraźniejszy , no i bass również , ale odrobinę , ogólnie jest dobrze
Liczysz na srogie komentarze ? No jak chcesz Sub za głośno trochę w breaku a za cicho w motywie Ja bym go chyba wgl wymienił i dał jakiś wyraźniejszy basior clapa troszeczkę pogłosić bo przy sweepie ginie, no i to chyba tyle. Powodzenia
Panie, zmień pan te brzmienia, bo skończysz pan z numerem który brzmi jak cała reszta szajsu na rynku muzycznym. Jak chcesz zabłysnąć to trzeba mieć swoje pomysły a nie kopiować od innych. Sam pomysł też mnie nie urzekł, spróbuj być bardziej oryginalnym. Mix jakiś tam jest, ale dało by się jeszcze wyciągnąć te brzmienia. Wgl progressive house to jakieś jedno wielkie gówno teraz imo.