[19.03.11]Czerwone gitary - to juz jest koniec (frenzy 'soundlight' mix)[???]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
CEPOK
Nowicjusz

[19.03.11]Czerwone gitary - to juz jest koniec (frenzy 'soundlight' mix)[???]

Post autor: CEPOK »

Teraz mam Dla Was PREVIEW
Który ma Polski Vocal

CZERWONE GITARY - TO JUZ JEST KONIEC (FRENZY 'SOUNDLIGHT' MIX)

:D

Kod: Zaznacz cały

http://www24.zippyshare.com/v/92272155/file.html
:D

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww24.zippyshare.com%2Fv%2F92272155%2Ffile.html
Awatar użytkownika
Martin
Ekspert

Re: [19.03.11]Czerwone gitary - to juz jest koniec (frenzy 'soundlight' mix)[???]

Post autor: Martin »

szczerze to mi to się średnio widzi ;/ może jakby to poprawić to lepiej by było ;) melo w środku nawet fajne tylko to coś piszczącego bym wywalił ;) bo mnie denerwuje ;) wejście też do poprawy ;) jak popracujesz nad tym jeszcze to może coś z tego będzie :D
Awatar użytkownika
CEPOK
Nowicjusz

Re: [19.03.11]Czerwone gitary - to juz jest koniec (frenzy 'soundlight' mix)[???]

Post autor: CEPOK »

spoxo :D
Awatar użytkownika
Exation
Specjalista

Post autor: Exation »

Coś będzie z tego :)
Ale taka rada ode mnie posiedź więcej czasu nad projektem i zrób go jak najlepiej umiesz!
:)
Awatar użytkownika
d-vine
Klubowicz

Post autor: d-vine »

DJ Exation pisze:Coś będzie z tego :)
Ale taka rada ode mnie posiedź więcej czasu nad projektem i zrób go jak najlepiej umiesz!
:)
Do każdego projektu tak podchodź :P
A co do nutki. Popraw przejście, bo to jest naprawdę nieciekawe. Spróbuj zaloopować "koniec". Taka propozycja ode mnie. Może wymyślisz coś lepsze.
Ten bassik rodem ze złotych lat "reggae electro" jest fajny. Troche nie czasowy, ale ja tęsknie za takimi nutami. Naprawdę fajnie by było, gdyby melo jakoś się łączyło z oryginałem :)
Takie sugestie ode mnie :)
Pozdrawiam :)
markosbaily
Nowicjusz

Post autor: markosbaily »

baranie nie czerwone gitary to wykonuja a elektryczne
Awatar użytkownika
satan666
Weteran

Post autor: satan666 »

No ale w którym miejscu to jest remix? :) Ode mnie rada, żeby to był remix a nie 2 różne połączone nuty nie mające nic wspólnego, prócz tego że jedna następuje po drugiej :P
Awatar użytkownika
Bandit17
Klubowicz

Post autor: Bandit17 »

Czerwone Gitary?? to nie wiesz nawet co remixujesz ? O_o Czerwone Gitary to szajs....Elektryczne to kozaki.....a melodia wg mnie bardzo fajna :)
ODPOWIEDZ