Witam! Znalazłem bardzo ciekawy vocal i postanowiłem się z nim pobawić . Proszę o jakieś komentarze co bym mógł jeszcze poprawić, nad czym popracować.
pozdrawiam, Crocco
Cóż mogę powiedzieć... Według mnie cudo Nie oceniam pod względem technicznym czy też mixu ze względu na słaby sprzęt do odsłuchu. Jednak twoja wersja podoba mi się bardziej od oryginału a to już coś. Jeżeli mógłbym dostać flp z samą melodia główną i basem byłbym wdzięczny ponieważ zawsze byłem ciekaw jak zrobić coś w tym stylu a nie wiem jak się do tego zabrać. Także podsumowanie 9/10 bo nie ma rzeczy idealnych
Jak dla mnie to ciągle jest poziom głośności na maksa, nawet słyszę za mocną kompresję. Chodzi mi o to, że na pewno lepiej by kawałek brzmiał gdyby np. przed główną częścią było trochę ciszej.
Ogólnie dobry początek, dobre wejście z tym midbassem. Dobry clap ale już hatsy słabo słychać. Brakuje mi dobrego subbassa, może podbicie w okolicach 80hz pomoże. Melodia oczywiście dobra wraz z leadem. Jednak już potem trochę nudzi.
Kurde , ZA WOLNO CHŁOPIE ! To wejście jak rodem z progressu. Po za tym jest zdecydowanie za głośno, jak na wejście. Perka taka nierówna , chodzi o to , że Clap wychodzi na górę , a Kick ginie w tle , tak samo jak hihaty. Lead niezły , ale kawałek jest trochę monotonny.