[20.03.11]Carramba-Melos[HU]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

[20.03.11]Carramba-Melos[HU]

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Dawno nic nie wrzucałem więc o to taki skromny prosty kawałek nieco krótki ale myślę że się spodoba

Kod: Zaznacz cały

http://www65.zippyshare.com/v/26912511/file.html
:D
Awatar użytkownika
WolverineDJ
Klubowicz

Re: [20.03.11]Carramba-Melos[HU]

Post autor: WolverineDJ »

Trochę słabo bo melo to zmodyfikowany midacz Zane & Foster - Big Boom Bang w remixie Rob'a Mayth'a...no ale poza tym nie jest najgorzej słabo trochę z bassem i kick'em a tak to nie jest źle :) I oczywiście zapraszam do mnie ;) Wolverine Dj
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

To prawda Carramba zes poszedls na latwizne i zmodyfikowal midi?????? xD

uu nie dobrze ^ ^

Technicznie trochę cienko ;) Kick słabo bije. brakuje powera jak na HU :) Już bym wolał Wixiarksiego Hihata dać niż te co tu grają ;p CLAP też słaby... taka zrobiona na odpierdziel troche ta nuta ^ ^
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

No przyznam sie ze uzylem w tym walku midika no ale zmodyfikowalem go nieco wedlug siebie po raz pierwszy ale to przez to ze brak weny itd coz moj blad ale w krotce zrobie cos od siebie jak dawniej
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

No caramba veny to nie miales dlugo respect ze sie wziales w kupe
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Początek taki slow breakbeat ;) Fajnie on brzmi pod wokal lub pod arpa ;) Na sucho bez sensu go wrzucać ;)

Melo fajnie wchodzi ;) Myślałem, że z filterka i potem się rozkręci, a on taki cały czas przymulony ;d

Bass taki do dance mi pasuje, nie do HU ;) Przydałby się do niego jakiś fajny arp lub coś ;p

Co do midka się nie wypowiem, bo nie znam oryginału tej nutki, ale mnie się tam ułożenie podoba ;p i nic więcej mówić nie będę ;p

Myślę, że mogłeś jeszcze coś ciekawego z tej nutki wykrzesać ;)

Pozdro ;)
Paul Soubas
Nowicjusz

Post autor: Paul Soubas »

Słychać troche dziwnie brzmi jakoś... ale moze to dlatego ze zippy popsulo jakosc ;p
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Takie fajne wejście ok. ~1:30 się zaczyna. Ja tam widzę później taaaki electro rozp*erdol że szok, a tu HU i bieda :<

No ale w sumie to dziwnie mi się tego słucha jak na HU, jakby mocno przytłumione. Aczkolwiek już lepiej się mi tego słucha niż naparzania jak w większości tutaj : )
Awatar użytkownika
Polar
Ekspert

Post autor: Polar »

przejście w 0.53 mi się nie podoba, leci snare roll i od razu biciwo z basem, jakiś krótki vox w między czasie np. techno the future, ogólnie to monotonnia, kick i bass za słabo, bass taki pompujący powinien być i agresywniejszy przede wszystkim, kick'a też słabo słychać. brak weny, jak też ostatnio na to cierpię. życzę weny.
ODPOWIEDZ