Olej - Rage of the God [Trance]
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=pcPxKYX8JykCzekam na oceny i komentarze.
Pozdr
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=pcPxKYX8JykCo do wyboldowanej czesci: Poniewaz w tym kraju ludziom brakuje gustu, spojrz na wrzucane tu utwory w dzialach. O ile Trance trzyma poziom o tyle o Electro szkoda mowic, Hands-Up to juz calkowita bieda umyslowa.Dj Pablo$ pisze:Dziwi mnie fakt, że jakieś ścierwiaste kawałki które często brzmią tak, że aż szkoda membrany męczyć mają po 15 komentarzy, a tak perfekcyjne kawałki pozostawiane muszą być same sobie.
Przecież mamy tutaj do czynienia z czyściutkim Trance'm, którego w swoim secie nie powstydziłby się pewnie sam Van Buuren![]()
Mogę tylko pogratulować smaku i wyczucia i zaprosić do siebie
Pozdrawiam
Święte słowa, całkowicie się z tym zgadzam. No i jak już mówiłem, powodzenia!89ninja89 pisze:
Sam sobie czlowiek nie skomentuje i nie skrytykuje utworu - a ja np po takich komentarzach wiem co mam poprawiac w kolejnych produkcjach. Krytyka i madra niekoniecznie profesjonalna opinia jest wazna, wiec nie bojmy sie uzywac slow i chociaz 3ma zdaniami pomagajmy innym budowac ich poziom![]()
Ale to chyba zaden problem? Promowalibyscie nie tylko siebie ale takze forum, takie skladanki moglyby powstawac w bardziej popularnych (na forum) gatunkach. Dla przykladu jest tu takze wielu tworcow H-U o dobrym poziomie, jest za malo innych gatunkow ale rownie dobrze dla tych producentow moglaby powstac skladanka "Alternative". To po prostu zalezy czy jest na to popyt wsrod ludzi "z zewnatrz". Im wiecej rozglosu tym lepsza promocja samego forum. W sumie macie tu WIELU dobrych wykonawcow tego gatunku. Oczywiscie mowie to jako osoba neutralna nie majaca z trance'm czy H-U nic wspolnego.Dj Pablo$ pisze:DokładnieCzasem lepiej dostać wiadrem zimnej wody niż być ciągle ,,ochuchiwanym" (neologizm
)
Powinniśmy zrobić składankę ,,Muzikum, Trance World" Mogłaby naprawdę dużo zdziałaćeh te marzenia ...
Z tymi wysokimi to masz racje. Tam ogolnie caly miks byl lekko skopany - za glosny caly utwor byl. Troszke to wszystko przyciszylem, bez ujmowania wysokich tonow i juz nie trzeszczy.Ciastek pisze:Podbijam temat bo wartoSpodobał mi się kawałek
Ze swojej strony zauważyłem jedynie że chyba za dużo wysokich jest na całości ale może to tylko osobiste odczucie. Jeszcze o tym panu usłyszymy![]()