oki przesluchane , Orginal - niezly pomysl na numer , ale dla mnie za malo sie tam troche dzieje , Fast Distance rmx - tutaj jest rownie mocno jak powiedieliscie , roznica - glebsze wejscie i reszta za nadto podobna do Orginalu , malo zmienione brzmienie ... po raz kolejny raz powiem ze dynamika to za malo na teraz , nastepnie rmx Feijka - tutaj brzmienie od samego poczatku stonowane , bardziej progressywne , ale nadal pedzaco tylko w wolniejszym stopniu z wiekszym naciskiem na klimat - wreszcie pokazana melodyjnosc - podoba mi sie

, dodane wejscie na piano , bardziej mi sie podoba no i do tego ladnie wpasowany vocal , po polowie nabiera rozmachu , przyspiesza i tak do samego konca , niezle ale nadal odczuwam niedosyt , no i 4 wersja : Numbernin6 Luke Terrys Greenlight Remix wiadomo bylo ze bedzie najbardziej progressywna nizeli upliftowa no bo jakby inaczej , od samego poczatku napiera basslinem i grubasna forma brzmienia , glowne wejscie w starszym stylu transowym , ta wersja widzi mi sie najbardziej , najciekawsza . Dziekuje