[26.03.11] Enrique Iglesias Ft. Pitbull - I Like It (D-Vine Bootleg Mix) [EH/ED]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
d-vine
Klubowicz

[26.03.11] Enrique Iglesias Ft. Pitbull - I Like It (D-Vine Bootleg Mix) [EH/ED]

Post autor: d-vine »

Enrique Iglesias Ft. Pitbull - I Like It (D-Vine Bootleg Mix) DEMO

Kod: Zaznacz cały

http://www59.zippyshare.com/v/30213399/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www59.zippyshare.com/v/30213399/file.html
Dawno nic nie bylo ode mnie, to teraz takie demko pompki, nad ktora pracuje :) zippy psuje jakosc bassu, moze z equalizacja cos popieprzylem przez to zapalenie ucha :(

PS

Juz pracujemy z Patrykiem nad nowym remixem dla Ghosts United. Bedzie naprawde densowo-wakacyjnie :)

Pozdrawiam, Przemek aka D-Vine
Awatar użytkownika
dj_aryan
Użytkownik

Re: [26.03.11] Enrique Iglesias Ft. Pitbull - I Like It (D-Vine Bootleg Mix) [EH/ED]

Post autor: dj_aryan »

Muza jest ok tylko do wokala dodaj pogłos bo za bardzo odstaje od całości i będzie gitara ;)
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Re: [26.03.11] Enrique Iglesias Ft. Pitbull - I Like It (D-Vine Bootleg Mix) [EH/ED]

Post autor: SpecialBeatz »

no nutka nawet mi sie podoba :) wszystko ok
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

mieszane odczucia mam.. może to przez zippy bo jakościowo mi nie odpowiada ten bootleg ^^ / Gdzieś tam mi kick czasem zanika
Awatar użytkownika
Polar
Ekspert

Post autor: Polar »

bass spoko, vocal tak jak aryan napisał że jakiś pogłoś by się przydał, nie pasuje mi tylko vocal pitbulla (może dlatego że go nie lubię), cieszę się że oprócz refrenu będą zwrotki, lead taki sam jak w oryginale i jakoś nie zabardzo mi on pasuje jak leci razem z basem.
ODPOWIEDZ