[27.06.11] Danny RusH feat. Edyta Cymer - Let's Get Freaky(Dendix Remix)[Commercial]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Dendix
Klubowicz

[27.06.11] Danny RusH feat. Edyta Cymer - Let's Get Freaky(Dendix Remix)[Commercial]

Post autor: Dendix »

Czekam na opinie co do kawałka , mimo że leżał on w dziale głównym nie sadysfakcjonują mnie wypowiedzi typu "super , podeszło 10/10"

Czekam na konstruktywną krytykę

Kod: Zaznacz cały

http://www48.zippyshare.com/v/91169744/file.html
pozdrawiam
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Re: [27.06.11] Danny RusH feat. Edyta Cymer - Let's Get Freaky(Dendix Remix)[Commercial]

Post autor: lsudny »

Jakieś to całe stłumione jest... Popracuj nad miksem.
Awatar użytkownika
Dendix
Klubowicz

Re: [27.06.11] Danny RusH feat. Edyta Cymer - Let's Get Freaky(Dendix Remix)[Commercial]

Jakoś mi tak wychodzi że albo kawałek ma za dużo dołu albo góry...

Dzięki za opinię ..
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Za dużo dołu, za mało góry. Odpal korektory i się z nimi pobaw :)
Awatar użytkownika
d-vine
Klubowicz

Post autor: d-vine »

Ogólne brzmienie kawałka jest bardzo fajne :) Wokal synth i bass ładnie pasują do siebie (brzmieniowo :P ). Tak jak napisał Lsudny , trochę przy dużo dołów przez co kawałek jest nieco stłumiony. Ktoś może powiedzieć, że brak tutaj powera, ale mi to jak najbardziej pasuje w tym kawałku :)

Pozdro :)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

heheb lsudny widzę, że polubiłeś ten tekst "za mało srata za duzo srata" xD często to piszesz :D

co do REMA to tak. Początek fajnie się rozkręca ale.. KICK - ?? myślałem, że z czasem wejdzie konkretne pier********e a tu cały czas taki dziewiczy poglos.. ^^

Suuchutko strasznie wszedzie, uzyj wiecej perki, nie bój się ;) kombinować trzeba trochę ;p

Kompresja utworku mogłaby być lepsza, LEAD nie jest zły ale bardziej wyrazisty by się przydał mocniejsze LEADy, za wysoko ułozone brakuje dołu

Przejście by mogły być płynniejsze za mało filtrów

Tyle ode mnie ;) oceniam na 6+/10 ;)
Awatar użytkownika
Dendix
Klubowicz

Dzieki ..
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

Siemka :) Rzeczywiście wszystko stłumione :) Bass ma nieciekawą barwę. Ale duży plus, dobrze wokal wpasowałeś i melodycznie i pod beat. Bo jak słyszałem inne remixy to tragedia z nim była. Ale więcej efektów daj, bo suchy troszkę jest. Lead kłóci sie trochę z nim, na equalizerze popracuj. Ogólnie jest całkiem fajnie, lajtowo :)
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Post autor: DOR3MI »

Zgadzam się z tymi z góry. Ja bym pomyślał jeszcze nad fajnymi przejściami między beat'ami, bo u Ciebie jest praktycznie cały czas leci seria. :)
Awatar użytkownika
Disco Flesh
Nowicjusz

Post autor: Disco Flesh »

Mi sie wydaje Mogę Się Mylić ale troche nie ten Kick :D he Troche za ostry,no i Tak jak by stłumione to wszystko było //Popracuj, Pewnie dopracujesz kawałek
Awatar użytkownika
pete.dj
Nowicjusz

troche puste

Post autor: pete.dj »

puste to troche jest, stlumione. moze jakas linie melodyjna albo basowa dodac. ale nie bit. tylko linie basowa... wypelnic cos w tej dziurze bo jak na razie to sam bit + wokal dominuje. ale kierunek dobry. ogolnie cos dobrego z tego moze byc
ODPOWIEDZ