[27.08.11]Marc Van Linden feat. Amanda Wilson - Gotta Let You Go (BunHeaD Remix) [EH]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

[27.08.11]Marc Van Linden feat. Amanda Wilson - Gotta Let You Go (BunHeaD Remix) [EH]

Post autor: DjOhma »

Marc Van Linden ft Amanda Wilson - Gotta Let You Go
(BunHeaD Remix)

RIP :) z audycji ADSONA :)

Kod: Zaznacz cały

http://www38.zippyshare.com/v/876272/file.html
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: [27.08.11]Marc Van Linden feat. Amanda Wilson - Gotta Let You Go (BunHeaD Remix) [EH]

Post autor: Cj Ex3 »

W desperacji już ripujesz własne piosenki z setów? xD Zagrane przez twojego znajomego? ^^D Przez ojca mam małą wtykę w radiu więc poczekaj aż ja zripuję swoje z PR Szczecin xD xD

Nutka nawet nawet, podoba mi się wokal, choć melodię bym ciut przerobił, ale tylko troszkę :3 Reszty nie będę opisywał bo nie chcę ci słodzić opowiadając w kółko to samo o twoim stylu xD
Awatar użytkownika
satan666
Weteran

Re: [27.08.11]Marc Van Linden feat. Amanda Wilson - Gotta Let You Go (BunHeaD Remix) [EH]

Post autor: satan666 »

Nutka spoko.

Ale zastanawia mnie to czemu wszyscy komercyjni dje mają ten sam głos? :)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

hahaha ;D co fakt to fakt Satan ;D co do Ripa to przewaznie nie robie sobie jakichś tam przedpremier ale ost za duzo tych nut robie - tzn dokańczam tylko starsze proje ;p ;)
Awatar użytkownika
deepyo
Klubowicz

Post autor: deepyo »

nie wiem czy to wina radia czy tak już było ale strasznie szybki ten kawałek :) poza tym całkiem fajnie. pozdro
Awatar użytkownika
yogi1221
Weteran

Post autor: yogi1221 »

MIX BAJ ! DIDZEJ ADSON XD słyszałem audycje ;p

Mówiąc szczerzę :D zmieniłeś bass i pojechałeś ostro ! :D
Melodia jak zwykle świetna ;) Bass również okej.
Kosi i to równo ;)
Czekam !
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Wszyscy a'la HAZEL JAZDA WIKSA FETA! Również rzygam tymi głosami.

Swoją drogą to szlag by mnie trafił, gdybym słuchał radia, a jakiś pajac nawija przez połowę kawałka. No jak tak można słuchać muzyki?

Co do utworu: Na Twoim, mocnym poziomie ale bez szału. Tak jakoś odsłuchałem i nie wiem zbytnio co napisać. Technicznie git ale nie wpadło mi zbytnio w ucho.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

No No ;D takie uroki radia internetowego ;D

dzieki za łopinie ;D mam nadzieje ze chociaż ciut wiecej spodoba sie FULL bo Adson tempo zaebał syte haha ;D
ODPOWIEDZ