[27.11.08] Szukam nazwy piosenki

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
pavel03
Nowicjusz

[27.11.08] Szukam nazwy piosenki

Post autor: pavel03 »

Szukam piosenki, która leci w DJ KLAAS - SET ENERGY 2000

zaczyna sie 24 minuta :) trwa do 26

Jeśli ktoś zna nazwę to poproszę :P
pavel03
Nowicjusz

Re: [27.11.08] Szukam nazwy piosenki

chyba raczej na tym forum nikt nie pomoze ?? trzeba pisac do klasa czy energy 2002 ? ;P tak znacie sie dje na muzyce ze nie wiecie co to jest ?;d brecht ^^ pewnie ciezko wyczuc :P cwiczycie tyle i nic :P nie slychac was !! wasze glosy sa jak .. ? Klass pozdro dla Ciebie w tym momencie kto zle skomentowal ten set jest ,,, ;D szacun dla ciebie :D jak technika sie zmienia tak i muzyka :D Electro fun the base Ybung Ainc :P
pavel03
Nowicjusz

a to forum nie jest takie dobre za jakie sie uwaza :D nie zna tracka z klubu najbardziej znanego w Polsce ... <brawo> moze ten komentarz was zmotywuje :P chyba ze nie wiecie co to portal lub serwis forum ? to chyba wam powiem bo wiem co to jest ^^ jezeli chcecie byc najlepsi to powinniscie miec fachowa pomoc ;P w kazdym z dzialow ;d ale u was jej stanowczo brakuje ;P zmiencie moderatorow albo adminow :P ze wiedza ca lubia to nie znaczy ze znaja sie na muzyce ;P wiecej zaangazowania panowie brakuje wam fachu ... dacie mi bana :P ok ja tu wejde zaloze nowe konto :P by was gnebic ze nic nie wiecie ;D kopiowanie track lict ja tez potrafie ... znajdzcie ta piosenke to moze powiem ze cos wartacie ;d moge napisac do dj klaas ale przeciez 1 link byl wasz wiec dajcie fachowcy name this song :D
Awatar użytkownika
Lukasz_L
Klubowicz

Post autor: Lukasz_L »

Więc tak ja już wiem co to za utwór :D ale to co napisałeś powyżej nie było z byt miłe :-| więc tytułu nie dostaniesz :fuck:
dudo66
Nowicjusz

Post autor: dudo66 »

a czy ja mogę dostać na pW ? :D
ODPOWIEDZ