[27.11.10] Moudy - TBA(grubo) [EH]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Moudy

[27.11.10] Moudy - TBA(grubo) [EH]

Post autor: Moudy »

Polecam pobrać by zobaczyć moc którą udało mi się wykrecić bez większych strat jakości. :)
Wstępny preview jedengo z 2 motywów powstającego kawałka. Tylko lekko za duża kopresja.
W finalnej wersji melo będzie lepiej pompowało i będzie miało lepsze bujane melo.
Jednak dużo roboty przede mną.
PS: Robiąc tę nutke pobudziłem sąsiadów i była awantura bo robiłem ją o 6: 00 xD

Kod: Zaznacz cały

http://www19.zippyshare.com/v/41366702/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www19.zippyshare.com/v/41366702/file.html
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Re: [27.11.10] Moudy - TBA(grubo) [EH]

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

No niezle zaciagasz widze tu nowy styl twoj styl powinienes nowy gatun zamotac Moudywkretka oo hehe dobre
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

brakuje jednego, jak sie w perq wsłuchac: ciagle stopa-clap-stopa-clap, moje ucho wrecz samo prosi sie o uklad: stopa-clap-stopa-stopa(co2 klocki)-clap... noooo ale całość kosaaaaaaaaaa :d
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

dodaj perkę jakąs, talerze :) troszke szybsze zrób, bo wolne dla mnie ;) ale ogólnie to dobry motyw ;D wkręca się :) mixu nie ocenię, bo kijowy odsłuch mam teraz . pozdrawiam i zapraszam do siebie :)
Awatar użytkownika
Dirty KrizZ
Użytkownik

Post autor: Dirty KrizZ »

ale giecie masz dobry pomysl na tego tracka.haha a sasiedzi nie musieli budzika uzywac :)
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

Dziwne to trochę, ale masz chęci... Perkusja zbyt nudna, a synth zbyt suchy. Aż się prosi o urozmaicenie i poprowadzenie tego pod mocny dubstep, a nawet dnb.
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Mam inna wizje tego kawalka. Narazie nie ma co oceniac bo wszystko ubogie ;P
Jak bedzie urozmaicone to dopiero powiem ze cos wyszlo.. Bo narazie to nie mam jak :P
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Nie wiesz ile bym dal za wiedze skad takie bassy wyciagnac. Cholera za mna tak bardzo chodzi wlasnie chore electro ale KOMPLETNIE brakuje mi bassow. Zawsze jak slucham Twoich dem/produkcji to mowie: Ku*wa! Ja tez musze taki byc ; D
Awatar użytkownika
DjGerym
Klubowicz

Post autor: DjGerym »

bass fajny ale znowu slychac jakby trumpet :D
loop moze byc jednakze dodaj jakies haty i bedzie miodzio ;d
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

jak dla mnie moze za wolne tempo i jakos tak dziwnie tak pusto ale bass niezly jest lecz jakos to dziwnie slysze. poczekam na cos wiecej
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

nie urozmaicaj loopa, nie dodawaj za wiele w perq, nie rób z tego dubz ani nic taaaam, bardziej bym w analogowe synth'y poszedł tu i coś jak Flat Beat wyklepał :D
pałera na stopie dołożyć i takim leniwym tempem sobie prowadzić to... może jakiś zvocoderowany głos jeszcze pociety?;d
modestlife
Nowicjusz

Post autor: modestlife »

jak dla mnie zajebiozzo linia - ta perka i bas. Ja bym nic nie zmieniał w układzie stopy, czasem najprostszy bassdrum jest wskazany. HiHaty mogą się później rozkręcić z biegiem trwania utworu...
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Bass bardzo dobry wykręciłeś, ale inne ułożenie by się przydało, bo to ma takiego muła troszkę ;)

Kick, clap, kick, clap jak na taki gatunek to troszkę mało :) Jak mówili koledzy wyżej, że jakieś haty by się przydały i open i close, jakieś urozmaicenie tego :)

Może takie bardziej dynamiczne ułożenie basu by tu troszkę tempa dało, tak p między kicki powstawać klocki na piano rollu i będzie dynamiczniej :)

Czekam na więcej Moudy ;)

Pozdro ;)
ODPOWIEDZ