2Headz - Touch Up (Daniello Van Drought Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
DanielloVanDrought

2Headz - Touch Up (Daniello Van Drought Remix)

Post autor: DanielloVanDrought »

Tym razem przygotowałem dla Was bardzo energetyczny kawałek do kolekcji: 2Headz - Touch Up (Daniello Van Drought Remix)^D ^^D ^ ^D^

LINK:

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/66660912/file.html
DJ Krzyk

Re: 2Headz - Touch Up (Daniello Van Drought Remix)

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Nie ocenię głośności poszczególnych dźwięków, bo słucham na słuchawkach (dokładnie jednej, druga zepsuta) :D Ciekawy Crash na początku, Kick też tam nawet nieźle gra.. Clap Mi się podoba, fajny Loopik.. Niezły, niezły Bassik ;) Fajne Upfiltery i Downfiltery dodałeś :) Melo fajne, aczkolwiek z Midka, ale nieźle brzmi :) Lead fajny... Wokal to też oryginalny, ale też Mi się podoba.. Tylko troszkę później monotonnie się robi, za długo gra wokal i Lead.. Później niezłe dzwoneczki czy pianinko gra, nie wiem, bo nie za bardzo słyszę xD Ogólnie całkiem ciekawie, technicznie fajnie, słyszę fajne dźwięki, nie słyszę jak to Zmasterowałeś, wiadomo, na słuchawkach się nie da usłyszeć wręcz... Ciekawy pomysł, trochę monotoni się wkradło, powinno być to zlikwidowane, ale ogólnie nutka trzyma niezły poziom ;)

Pozdrawiam :)
Pol4fon2U

Re: 2Headz - Touch Up (Daniello Van Drought Remix)

Post autor: Pol4fon2U »

Tak szczerze mówiąc, to nie mam się do czego przyczepić słuchając tego utworku oprócz... wokalu. Jak dla mnie za głośno on idzie i w ogóle jakoś nie pasuje do tego utworu. Nie wiem, nie słuchałem jeszcze oryginalnej wersji więc nie wiem jak to idzie xD ogólnie rzecz biorąc o wiele lepiej by brzmiał ten remix bez wokalu.
ODPOWIEDZ