[3.01.11]Tebes - b'EAT [hh?]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

[3.01.11]Tebes - b'EAT [hh?]

Post autor: Tebes »

noo to nowy rok zaczniemy ze starym kawalkiem. Nie wiem,rzygam hh no ale jakos akurat dzis mnie wena na skreczowanie wziela :D chyba wszystkie sample to gotowce z FL(99%bankowo) no. oceniac.

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/47697892/file.html
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: [3.01.11]Tebes - b'EAT [hh?]

Post autor: Cj Ex3 »

Jak nie nie masz komentów to sie ku*wa promuj xD Jakbyś zapodał linka na gadu to bym coś napisał, o tej godzinie już nie za bardzo mogę ;)
Jutro wrócę z editkiem.
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Post autor: Blue'Tone »

Nie umiem oceniać beatow, ogólnie mówiąc nie znam się na tym. Ale fajnie bym widział Non-Koneksje na tym podkładzie (Jakby go jeszcze poprawić i urozmaicić rzecz jasna). :D Jedyne co mogę powiedzieć, to to że bardzo huczy wszystko.. ale ogólnie fajny podkładzik.. :)
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

nooo huczy. Na początku trochę przez plajer z zippy, no a jak mi drugi loop do głowy przyszedł to włożyłem na niego efekt żeby spejalnie rzęrzało :D te vox'y wywalę na bank, skrecz urozmaicę bo pobodne wszedzie są <sam krecilem!>:d polecam ściągnąć, bo to malutkie jest. no. ale lubię jak bit jest prosty, wpada w ucho i tyle. w sumie nawet te gotowe sample z fruti 9 moga byc uzyteczne, jak na moje:d pozdro i dzieki :D
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Dokładnie, bass dudni okropnie, za bardzo podbity :) Brakuje mi tu jakichś czarnuszych instrumentów xD
Loop jako taki ok. Tylko te glitche na końcu... xD
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

no glitche to raczej dla jaj:d a scratching na wavetraveler'ze zrobione wlasnorecznie:d
yyy właśnie nie wiem co by tu dobrze zagrało? jakies organy ciezkie niskie?? :D
djziolo

Post autor: djziolo »

przyjemnie sie slucha : ) pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

stylowo nie wiem gdzie to umiescic , mix poprawny ale bardzo zelekronizowane stary niby juz w r'n'b ale brak rytmiki i pierdzidel czysty hip hop tez nie hmm jakas fuzja brzmien ci wyszla
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

no wyszła, chłopiee to był test sampli gotowych, pierwszy track jaki zrobilem dla jaj niby po zainstalowaniu FL9... no ale lubie taki mocny kick w stylu DGE :D
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Post autor: Ciastek »

Początek mnie zdziwił ;p Stopa zwłaszcza , te wstawki wokalowe mi się podobają, ale w perkusji troche przeszkadzają mi te , yyy... conga? Nie wiem co tam w tle leci nisko ale mi przeszkadza ;p Scratch niezły jak na własną robotę ;) Dużo zabawy słychać ;p Ja bym to widział tak: wymienić stope, dodać sub bass, to z tła coś wywalić... Ogólnie ciekawe :) 4/6
ODPOWIEDZ