[31.03.13] Bacefook - So Getta (Dam'teck & Pilas Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Pilas
Użytkownik

[31.03.13] Bacefook - So Getta (Dam'teck & Pilas Remix)

Post autor: Pilas »

Wokal bardziej pasujący pod pompę , ale postanowiliśmy zrobić to nieco "ambitniej" , zobaczcie sami co wyszło xD

Kod: Zaznacz cały

[code]http://www75.zippyshare.com/v/58683003/file.html
[/code]

Nie mogę dać bezpośrednio playera bo coś się pierniczy :/
Awatar użytkownika
T3L3T3LU
Specjalista

Re: [31.03.13] Bacefook - So Getta (Dam'teck & Pilas Remix)

Post autor: T3L3T3LU »

Ten wokal troszkę dziwny jest. Dałbym go na lekkim delayu i reverbie. Dobre synthy. Ale ta stopa trochę płytka jest. ;)
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Post autor: Robert Kotulski »

Dobrze że sobie pobrałem aby odsłuchać bo na zippy to średnio brzmi. No ciekawy numer się zapowiada, jak zobaczyłem (Dam'teck & Pilas Remix) to wiedziałem że lipy nie będzie. Ja melo słyszę trochę bardziel z lewej strony (ale fajnie ucieka na prawo), być może słuchawki mi oszukują bo czasami sie zdarza tak u mnie, ale jeśli gra bardziej po lewo to moze by coś na drugą stronę dozucić. Ja bym jeszcze dodał pianko jakieś by sobie tam grało. Ale barwa tego lead'u super, mi się podoba. No nic czekam na full

PS. plajerek nie wyszedł może dlatego że z dużych liter napisałeś tagi, tak mi jakoś przyszło do głowy.
DeeWell
Nowicjusz

Post autor: DeeWell »

Nom przyjemny traczek , a nawet bardzo, tylko trochę bym nad leadem popracował jeszcze :) no a co do stopy to trochę za mocna :) ale z przyjemnością wysłucham fulla
ODPOWIEDZ