jezeli chodzi o pierwsza nute to vocala jakos dziwnie brzmi dla mnie melo jakos taka sucho ma bass fajnie kosi i ten akordeonik fajnie pyka...perka tez w przadku.. tam jakas gitarka gra z vocalem?? 2.nie ma co jak na weselu :] bardzo pszyjemnie ale dalszy motyw jakos mi nie podszedl..te melo jakos nie wypelnia calosc ale zobaczymy co wyjdzie na koncu
Drugie dokłądnie, jak na weselu ;d w stylu super star, ale tamto było niebo lepsze ; )
pierwsze fajny akordeonik, ale znowu słyszę te handsupowe dzwieki nudzi mnie to juz. bassik za to bardzo fajny
zaprtaszam do siebie
1. Szalejesz z tym akordeonem Ale pozytywnie Dobre nuciwo będzie . Hands upowe dźwięki mi w żadnym wypadku nie przeszkadzają. Na leadzie chyba filter jest nałożony ??? Czy to mnie mój super odsłuch składający się z głośników od laptopa myli ?
2. Yyy... Wesele ? Niestety nie podeszło mi. Jedynie piszczała jest ok. Oryginał od zawsze mnie wkurzał, może dlatego .
numer yeden fajnie kręci, dobry bass, kick idealny do EH;d, handsupowe brzmienia świetnie pasują .
Numer dva też zły nie jest, ale jak dla mnie, to za wolny, ale biesiada, to niezły pomyślunek