[9.01.11] Miko Minded & Funkk Frikz - Start Again (Mo Tune Remix) *RiP* [EH?]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Dezu
Weteran

Re: [9.01.11] Miko Minded & Funkk Frikz - Start Again (Mo Tune Remix) *RiP* [EH?]

Post autor: Dezu »

Robert M & Bio Punk - Start Again (Mo Tune Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/27992443/file.html
P.S.: Wybaczcie za brak komentarzy ode mnie w innych produkcjach ale mam problemy z netem ;/

Komentujcie.. ;x
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Re: [9.01.11] Miko Minded & Funkk Frikz - Start Again (Mo Tune Remix) *RiP* [EH?]

Post autor: Blue'Tone »

Oryginalny kawałek nie zbyt mi podchodzi. Co do Twojego remolka.. fajny wstęp ten dźwięk mi się podoba. 0:46 mogłeś już wokal puścić jakoś trochę bo jak już wchodzi to nabiera przyjemnego klimatu. Z chęcią zabiorę full'kę. dodaj jakiej poboczne haty/riddle do perki bo tak sucho trochę. Clap wymień bo jest dziwny. pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

przydalby sie tutaj jakis mocny snare :D jak clap ^^ / te ala piano dobre tylko daj jedna tonacje jeszcze nizej bo brakuje dołu troche ^^ chociaz powiem Ci ze jak wchodzi Vocal to tak sobie to pasuje ^^ Mix popraw bo kick sie gubi i rozbuduj perke
Awatar użytkownika
Cindi
Klubowicz

Post autor: Cindi »

ruszaj ta dupa synek i czekam na remix :& thx leci :ok:
Awatar użytkownika
DjGerym
Klubowicz

Post autor: DjGerym »

znalem ten vocal z nutki Roberta M i Bio Punk'a :)

piano jak dla mnie o oktawę wyżej :)

tempo wydaje się trochę zbyt wolne (coś w okolicach 127 Bpm ??) można by podbić do 130 :)

na 1:45 mogłby być już crash i jakiś motyw wchodzić :)

pozdrawiam i powodzenia
ODPOWIEDZ